Backlinks Plaatsen

20% meer auto reparaties bij sneeuwval

De winter maanden zijn gezellige, leuke maanden met alle kerst versieringen, het vuurwerk, sneeuwpoppen en spelende kinderen langs de weg. Het is niet alleen leuk voor de particulieren maar voornamelijk voor auto reparatie bedrijven die na aanleiding van autoschade tijdens de winter maanden ongeveer 20% meer werk hebben, dus ook meteen 20% meer winst.

De meeste voorkomende kwalen zijn auto’s die niet meer willen starten omdat de accu te zwak is, het vervangen van banden vanwege gladde wegen, en uiteraard reparatie van schade na aanleiding van aanrijdingen die met dit weer sterk toenemen. Auto verzekeraars krijgen het in die periode ook ineens veel drukker vanwege alle telefoontjes van klanten die een aanrijding hebben gehad en op een vergoeding rekenen. In het kort samengevat komen bestuurders voor kosten te staan om hun auto klaar te laten maken en auto verkopen en auto reparatie bedrijven worden er beter van.

Uw auto voorbereiden om schade te voorkomen

U kunt dit soort kosten voorkomen door extra aandacht aan een aantal punten te besteden. Het belangrijkste is dat uw auto goede grip op de weg heeft, dat houdt in dat het noodzakelijk is om goede banden onder de auto te hebben, om rustiger te rijden, meer afstand te houden omdat uw auto meer tijd nodig heeft om tot stilstand te komen als u remt. Hou er ook rekening mee dat door het condens/sneeuw op de ramen en spiegels veel mensen veel minder zien, dus dat u hoe dan ook voorzichtiger moet rijden omdat de kans groter is dat mensen u niet zien aankomen, of te laat. U kunt ook bijvoorbeeld met uw koplampen aan rijden overdag om beter zichtbaar te zijn voor anderen, als u voor die optie kiest dan is het erg belangrijk om er zeker van de te zijn dat uw accu het aan kan.

Uw sloopauto verkopen kan goedkoper en veiliger zijn

Het is bovendien absoluut niet verstandig om met een sloopauto te rijden als het glad is op de weg, dat is vragen om problemen, het kost misschien wel wat om een andere auto te kopen, maar uiteindelijk zal dat u een hoop ellende besparen op den duur. Als u uw auto total loss rijdt dan moet u reparaties laten doen, en moet u uiteindelijk toch een andere auto kopen, maar dan speelt u tegelijkertijd met uw leven. Als uw auto niet goed in orde is, dan is het zeker het overwegen waard om deze te verkopen via een sloopauto verkopen site zoals ikwilvanmijnautoaf.nl, dan ontvangt u binnen 48 uur een bod op uw occasion van een erkende sloopauto inkoop bedrijf. U krijgt contant uitbetaald bij de sleuteloverdracht als u het bod accepteert, op deze manier kunt op op zeer korte termijn uw sloopauto verkopen en het geld investeren in het aanschaffen van een betrouwbare occasion die te koop staat op een particuliere auto verkoop site.

 

Comments are closed.