Backlinks Plaatsen

3 Verrassende activiteiten voor een personeelsfeest

Het is niet altijd makkelijk om een geslaagde personeelsfeest te organiseren. Een organisatie bestaat namelijk uit allerlei type mensen met verschillende voorkeuren. Het beste is daarom om niet iedereen te vragen en laten stemmen voor wat zij het leukst vinden. Het beste is om het uitje geheim te houden zodat het een verrassing wordt waarbij je iedereen zoveel mogelijk uit zijn of haar comfort zone haalt. Zo zal je zien dat iedereen toch leuk mee doet en ondanks de uitdaging toch zal genieten van het uitje. Om je op weg te helpen met het kiezen van leuke activiteiten hebben we hier een aantal ideeën op een rij gezet.

1. Lasergamen

Lasergames zijn best populair en toch zijn er best veel mensen die dit nog niet eerder gedaan hebben. Daarom is dit een geschikte activiteit voor een personeelsfeest. Het is spannend, actief en vooral heel leuk. In tegenstelling tot paintballen voel je niks als je wordt beschoten. Lasergamen kan je ook outdoor doen wat het net weer anders maakt dat de meeste lasergame arrangementen. Ook is het vaak mogelijk om achteraf te gaan barbecueën wat een perfecte afsluiting is van het uitje. Lasergame Noord Brabant is bijvoorbeeld een plek waar het mogelijk is om outdoor te gaan lasergamen.

2. Waterskiën

Waterskiën is een verrassende en uitdagende activiteit voor een personeelsfeest in de zomer. Er zijn verschillende plekken in Nederland waar het mogelijk is om te gaan waterskiën. Dit uitje is nogal een uitdaging maar levert heel wat leuke foto’s en herinneringen op. Ook bij dit uitje kan je vaak achteraf een bbq regelen. De nodige spullen zijn vaak te huur op de plekken waar je kan waterskiën.

3. Karten

Er zijn best veel plekken waar je kan karten en dat maakt het een leuk idee voor een personeelsfeest die niet alleen heel toegangelijk is, de meeste collega’s hebben er ook wel wat ervaring mee. Toch blijft karten een leuk uitje aangezien je het moet opnemen tegen je collega’s. Het is spannend en je kan elkaar je rijvaardigheden laten zien. Karten is zowel indoors als outdoors mogelijk en de keuze hangt af van het seizoen, uw voorkeur en welke banen bij u in de buurt het meest favoriet is.

Comments are closed.