Backlinks Plaatsen

Afvallen op een gezonde manier doe je met Herbalife

Wie op een gezonde manier wil afvallen kan eigenlijk niet om de maaltijdvervangers van Herbalife heen.

Wat zijn maaltijdvervangers

Maaltijdvervangers zijn, zoals de naam het al zegt, een complete maaltijd in de vorm van shakes. De shakes bevatten alle vitamines, mineralen, vetten, koolhydraten en eiwitten die ook in een normale uitgebalanceerde maaltijd behoren te zitten.

Het voordeel van een maaltijdvervanger is dus dat alle voedingsstoffen in de vorm van een makkelijk te consumeren shake zitten. Veel mensen hebben dagelijks heel veel moeite om alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen.

Voeding

En dat is ook niet zo gek. Buiten het feit dat voeding tegenwoordig lang niet meer de voedingsstoffen bevat die het zou moeten bevatten betekent dat ook dat je elke dag volop moet variëren. Want in broccoli zitten andere voedingsstoffen dan in tomaten. En in rundergehakt weer andere voedingsstoffen dan in een stuk zalm.

Daarbij, als het je al lukt om dagelijks alle voedingsstoffen binnen te krijgen, krijg je al snel weer teveel calorieën binnen. En dan hoeft het nog niet eens zo te zijn dat je snoept, alcohol drinkt of buiten het gezonde al het andere eet en/ of drinkt wat extra calorieën bevat. En teveel calorieën betekent automatisch dat je (langzaam) aankomt in gewicht omdat het lichaam deze calorieën opslaat als vet.

En dus is een maaltijdvervanger ideaal: Je krijgt dagelijks alle voedingsstoffen binnen, maar je houdt nog voldoende ruimte over om niet meer calorieën te consumeren dan je verbrandt.

Afvallen met maaltijdvervangers

Maaltijdvervangers zijn ook ideaal als je wil afvallen. Zoals gezegd bevatten maaltijdvervangers maar weinig calorieën. Als het je lukt om vervolgens de calorie-inname te beperken dan verbrandt je dagelijks meer calorieën dan je consumeert en zul je (langzaam) afvallen.

Afvallen met Herbalife

Herbalife wordt ook wel de Porsche onder de maaltijdvervangers genoemd.

Naast de maaltijdvervangers kan je nog extra supplementen nemen die het afvallen bevorderen en tevens word je altijd ondersteund door een ervaren coach. Hierdoor sta je er nooit alleen voor en is de kans groter dat het afvallen een succes wordt. Herbalife bestaat al 25 jaar en dat betekent 25 jaar innovatie, onderzoek en resultaat. Zo zijn de shakes tegenwoordig volledig vegan en wederom verbeterd.

Comments are closed.