Backlinks Plaatsen

Agoda.com – Spectaculaire tarieven Hong Kong vanaf EUR 59 per nacht!

SINGAPORE (6 juni 2012) – Agoda.com kondigde vandaag hoge kortingen aan op hotels in Hong Kong, ter gelegenheid van de Hong Kong Summer Spectacular.

De Hong Kong Summer Spectacular (HKSS) is één van de belangrijkste jaarlijkse evenementen van Hong Kong. Met sport, winkelen, gastronomie, technologie en meer, geeft het evenement de opvallendste ontwikkelingen in de stad weer, vergezeld van een stevige dosis cultuur en traditie.

Dit jaar is de HKSS van 22 juni tot en met 31 augustus, met activiteiten op tal van prominente locaties verspreid over de stad. In Victoria Harbor kunnen toeristen kijken naar drakenbootraces (4-8 juli), waar teams het op het water tegen elkaar opnemen; één van China’s oudste tradities. Het Hong Kong Coliseum is gastheer voor de hipste bands die spelen op het concert Summer Pop – Live in Hong Kong (11 augustus).

Lang Kwai Fong is Hong Kongs uitgaanshart en een plek waar je ambachtelijke en internationale bieren kunt proeven tijdens het LKF Beer and Music Fest (14-15 juli). Ook fijnproevers kunnen op dit evenement terecht om te proeven wat 70 verschillende lokale restaurants te bieden hebben, met live-muziek, culturele optredens, spellen en wedstrijden tot in de kleine uurtjes.

Zoals altijd kunnen reizigers meer mee naar huis nemen dan alleen mooie herinneringen door zich in de zomerse uitverkoop te storten. Van juli tot en met augustus vindt in Hong Kong de belangrijkste uitverkoop plaats, met kortingen van de luxe boetieks in Central tot de elektronica-kramen van Mongkok.

Ook voor families valt er van alles te beleven, met activiteiten georganiseerd door het Ocean Park in Hong Kong. Kinderen en ouders zullen genieten van de panda’s die in het park wonen, het ontdekken van ‘Oud Hong Kong’ en de schoonheid van het zeeleven in Aqua City.

Iets heel anders is de 14e editie van de Ani-Com & Games Hong Kong Expo. Fans van anime kunnen van 27 tot en met 31 juli hun hart ophalen met  tentoonstellingen over strips en games, zeldzame boeken en merchandise, cosplay, optredens van beroemdheden en wedstrijden.

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

Om zelf één van deze evenementen te bezoeken, kunt u nu onderstaande tophotels boeken tegen promotionele tarieven, alleen bij Agoda.com.

Leave a Comment


9 − twee =