Backlinks Plaatsen

Agoda.com verkozen tot ‘Favoriete Online Reissite’ in Azië

SINGAPORE (16 mei 2012) – Agoda.com is verkozen tot Favoriete Online Reissite bij de ‘TravelMole and EyeforTravel Online Travel Innovations Awards 2012’.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens de EyeforTravel Travel Distribution Summit Asia 2012, de grootste toerismebeurs van Azië. De TravelMole and EyeforTravel Online Travel Innovation Awards geven erkenning aan bedrijven die online uitblinken in Pacifisch Azië. Agoda.com bevestigde hier opnieuw zijn positie als marktleider en werd door reizigers verkozen als Favoriete Online Reissite.

Het is niet de eerste keer dat Agoda.com in de prijzen valt bij TravelMole: in 2008 werd de site  uitgeroepen tot Beste Accommodatie Website van dat jaar. De awards staan niet op zichzelf; een groeiend aantal branchegenoten en toonaangevende media waarderen Agoda.com om de uitstekende dienstverlening en prima verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Chief Product Officer voor Agoda.com, John Brown: ,,We zijn vereerd  met de erkenning die uit deze award spreekt. We blijven ook de komende jaren onvermoeibaar ons best doen om ons product te verbeteren met de hoogst mogelijke maatstaven als norm. ”
Bestuursvoorzitter en uitgever van de TravelMole Media Group, Charles Kao: ,,Agoda’s uitverkiezing is een voortdurende weergave van het vermogen dat dit bedrijf heeft om de behoeften van hun markten te begrijpen en daar steeds weer aan tegemoet te komen. Daarbij geholpen door het moederbedrijf, de Priceline Group, dat hen met  alle nodige ondersteuning in staat stelt om zich te blijven ontwikkelen.  Mijn felicitaties aan  het team achter Agoda.com.”

Agoda biedt momenteel meer dan 170.000 hotels aan op de website, waarvan ruim 34.000 in Azië. Klanten kunnen aanbiedingen naar keuze boeken in 37 verschillende talen. Alle boekingen worden onmiddellijk bevestigd en klanten verdienen Agoda Premiepunten, die kunnen worden gebruikt voor korting op volgende boekingen.
Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

Meer informatie over Agoda.com via PR@agoda.com. Het laatste nieuws en updates op www.facebook.com/agoda.

Leave a Comment


zeven + 1 =