Backlinks Plaatsen

Agoda lanceert hotelaanbiedingen Olympische Spelen

SINGAPORE – Agoda.com heeft speciale aanbiedingen voor hotels in Londen gelanceerd, met het oog op de Olympische Spelen 2012.


De Olympische Spelen worden gehouden in Londen van 27 juli tot en met 12 augustus en zijn hèt internationale evenement van dit jaar. Het sportevenement trekt, samen met de Paralympics (van 29 augustus tot en met 9 september), duizenden atleten en miljoenen toeschouwers van heinde en verre naar één van de populairste steden ter wereld.

In Oost-Londen ligt het nieuw ontwikkelde Olympisch Park, de belangrijkste locatie van het evenement, waar bezoekers verschillende sportcomplexen, het Olympisch Stadion, winkels, restaurants en bars aantreffen. Het park is duurzaam aangelegd met voldoende groen: het vroegere industrieterrein, 250 hectare groot, moet tot lang na de spelen het leefgebied blijven voor otters, woelratten, vogels en nog veel meer inheemse wilde diersoorten. Het grootste kunstwerk van Groot-Brittannië – de 115 meter hoge Orbit uitkijktoren – blijft ook gehandhaafd als permanente herinnering aan de Spelen van 2012.

Naar verwachting zijn hotelaccommodaties in Londen ruim vóór de openingsceremonie volgeboekt. Reizigers wordt geadviseerd om snel te profiteren van de Vroege Vogel-aanbiedingen. Agoda.com heeft speciale tarieven vastgelegd bij een uitgelezen selectie centraal gelegen hotels, pensions en appartementen – stuk voor stuk in de nabijheid van openbaar vervoer. Deze hotels in Londen zijn nu te boeken:

Budget: http://www.agoda.nl/Olympicbudgethotel
Middenklasse: http://www.agoda.nl/Olympicmidscalehotel
Luxe: http://www.agoda.nl/Olympicluxuryhotel

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

Leave a Comment


vijf − = 4