Backlinks Plaatsen

Alle bieraanbiedingen

Je kan eenvoudig geld besparen met bieraanbiedingen door op de link te drukken. Als je op de link drukt zal je op de website bier in de aanbieding komen. Hier staan de bieraanbiedingen van kratten bier van alle winkels zoals supermarkten, slijters en groothandel. Zo weet je precies waar bier in de aanbieding is en waar je het beste die bier aanbieding kan kopen bij een winkel in de buurt.

Bieraanbiedingen onderverdeeld

De bieraanbiedingen zijn onderverdeeld in 4 verschillende verpakkingsgroepen: kratten, flesjes, blikjes en fusten. Bij fusten moet je denken aan fusten voor de beertender en de perfect draft. Deze zijn helaas niet vaak in de aanbieding en dus duurder als de andere verpakkingen. Als je de beste prijs per liter wil hebben kan je het beste meestal blikjes of kratten kopen. Bij elke aanbieding staat dit overigens vermeld. En in de top10 aanbiedingen bier zie je zelfs de 10 goedkoopste bieraanbiedingen.

Besparen

Bespaar eenvoudig op elke krat bier door het in de aanbieding te kopen. Dit kan al snel een paar euro schelen en als je meerdere kratten koopt kan dit dus al snel aardig oplopen. Deze maximale korting die winkels geven is meestal 25% op bier met alcohol en 50% op bier zonder alcohol. Die laatste zonder alcohol kan dus ook een 1 +1 gratis actie zijn. Dus mocht je voor een verjaardag wat bier willen inslaan, kan je het beste even op bezoek bij bier in de aanbieding. En kies je favoriete biermerk uit en zie welke bieraanbiedingen er zijn bij winkels in de buurt. Als je geen favoriete pils hebt is het nog makkelijker, want alle supermarkten hebben bij altijd wel een bieraanbieding in de folder staan.

Comments are closed.