Backlinks Plaatsen

Als particulier een auto verkopen met garantie

De voornaamste reden waarom het als particulier moeilijk is om een auto te verkopen, is omdat je geen garantie kan geven. Wie een tweedehands auto bij een particulier koopt, en na één dag met motorpech komt te zitten, heeft in principe geen been om op te staan.

Aangezien men dan zelf voor de onkosten moet opdraaien, is het logisch dat de meeste mensen het niet echt vertrouwen om een auto bij een particulier te kopen. Toch kunt u als particulier uw verkoopkansen vergroten door toch een vorm van garantie te geven wat de autoverkoop kansen aanzienlijk vergroten.

Een verzekering afsluiten om de auto verkoop kansen te verhogen

Er bestaan verzekeringen die een particulier kan afsluiten, waardoor alle herstellingen aan het voertuig verzekerd zijn. Zo’n dekking kan men doorgaans aangaan voor 3 tot 6 maanden. Uiteraard is zo’n verzekering niet spotgoedkoop te noemen. U kunt ook niet zomaar ieder voertuig laten verzekeren. Op één of andere manier zal je moeten aantonen dat je voertuig in een nog zeer goede staat is. De kans is klein dat u een verzekering tegen motorschade zal krijgen als er om en bij de 200.000 km op de teller staan. Het is wel zo dat iemand die een auto wilt verkopen als particulier en een verzekering tegen motorschade kan aanbieden heel wat meer verkoopkansen heeft dan iemand die deze garantie niet aanbiedt. Ook kunt u doorgaans voor uw occasion een iets hogere prijs vragen als u over zo’n garantie beschikt. Echter, wat u meer kan krijgen is niet evenredig met de kostprijs van zo’n verzekering.

Uw occasion verkopen zonder extra te hoeven betalen voor een verzekering

Om geen gedoe te hebben met garanties en om toch vlug uw auto te kunnen verkopen doet u het beste beroep op de auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl. Bovendien zal u uw auto kunnen verkopen aan voor een leuk prijsje. Bijkomend voordeel is dat u zelf helemaal geen moeite moet doen en u moet zelfs niets van onkosten maken. Het enige wat van u gevraagd wordt, is dat u zoveel mogelijk correcte gegevens doorgeeft van uw auto. Op basis daarvan gaan professionele verkopers uw occasion aanbieden aan geïnteresseerde auto inkoop bedrijven. Aangezien op deze manier uw auto wordt verkocht aan een occasion inkoop bedrijf, moet u voor geen garantie en zelfs geen keuring zorgen.

Comments are closed.