Backlinks Plaatsen

Armorum.nl

Armorum.nl

Armorum.nl is een Nederlands bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Stolwijk.

Armorum.nl verkoopt huishoudelijke artikelen voor huis en bedrijf. Armorum.nl is een webshop, daarentegen is het ook mogelijk om artikelen af te halen bij de kassa, hiervoor betaalt u dan ook geen verzendkosten. Om uw artikel af te halen bij de kassa, moet u een afspraak maken bij Armorum.nl.

De producten van Armorum.nl zijn van hoogwaardige kwaliteit. De merken die Armorum.nl verkoopt zijn o.a. Brabantia, Simplehuman, Hailo, WESCO en Rubbermaid. De huishoudelijke artikelen van Armorum.nl zijn voor zowel binnen als buiten geschikt. Armorum.nl verkoopt o.a. brievenbussen, pedaalemmers, kapstokken, kledingrekken en asbakken. Allemaal erg handig om in huis te hebben.

”De klant is koning bij Armorum.nl!”

Armorum.nl is een bedrijf met gemotiveerde werknemers die een hart voor de zaak hebben. Doordat deze mensen een hart voor de zaak hebben, vinden de werknemers het belangrijk dat het bedrijf goed loopt. De werknemers vinden het heel belangrijk om producten met een hoge kwaliteit te verkopen. Armorum.nl doet er alles aan om dit te realiseren. Service is een belangrijk punt voor Armorum.nl. Men wilt klanten binden en een vaste klantenkring opbouwen. Doordat Armorum.nl een uitstekende service biedt, onderscheidt Armorum.nl zich van andere bedrijven.

Armorum.nl biedt hun klanten een aantal speciale mogelijkheden, bijvoorbeeld:

  • 2 weken gratis bedenktijd;

  • Gratis retourneren;

  • Garantie van minimaal 1 jaar;

  • Gratis verzending boven de € 50; bij een bestelling van minder dan € 50 betaalt u € 4,90.

 

 

Comments are closed.