Backlinks Plaatsen

Artikel Schrijven

Het is geen nieuws meer dat het verzamelen van links een van de belangrijkste manieren is om beter gevonden te worden op het internet. Recentelijk is in Nederland ook de artikelmarketing sterk aan het opkomen, waarvan ook deze site het bewijs is. Door een artikel te schrijven waarin één of meerdere links verwerkt zitten zal je je populariteit bij de zoekmachines vergroten. Het is wel belangrijk om met enkele factoren rekening te houden.

Artikel schrijven tips

Ten eerste is het belangrijk om voor unieke teksten te zorgen voor je artikelen. Als de teksten niet uniek zijn zullen vele websites ze niet willen publiceren, en terecht! Doordat de teksten uniek zijn zal Google hier meer waarde aan hechten, op die manier zullen je links in het artikel ook meer waard zijn.
Verder is het belangrijk om te kijken of de website aan een zekere vorm van moderatie doet, dit kan vooraf, of achteraf. Het is hoe dan ook belangrijk dat de website niet allerlei artikelen over online drogisterijen, en Engelstalige artikelen accepteert. Doordat de site dan overspoeld zal worden met artikelen is je link snel niks meer waard.

Leave a Comment


− vijf = 2