Backlinks Plaatsen

In balans op het werk

Verstevig met de ONGO kruk je rugspieren

Veel werknemers hebben last van rugklachten, doordat zij uren achter elkaar op het kantoor stilzitten. Een oplossing voor dit probleem is de ONGO kruk. Deze kruk is zeer ergonomisch verantwoord en zorgt ervoor dat je actief gaat zitten. In de voet van deze kruk zit een kogelbaan met akoestische feedback. Deze reageert op iedere beweging die je produceert. Het is natuurlijk mogelijk om de bal te verwijderen. De ONGO kruk is ook ideaal in combinatie met een zit-sta bureau. Op deze manier zul je actiever op het werk met beweging bezig zijn, wat zorgt voor minder klachten met de rug, schouders en nek.

De ONGO kruk: de nieuwe manier van zitten

Door te zitten op de ONGO kruk nemen werknemers een veel betere houding aan. De dynamische manier van bewegen stimuleert de bloedsomloop en je rugspieren. Er zijn zelfs speciale bewegingsoefeningen beschikbaar waardoor je kunt sporten tijdens het zitten op de ONGO kruk. De focus van de bewegingsoefeningen ligt vooral op het stretchen en trainen van de rugspieren. De oefeningen zijn niet tijdrovend, waardoor je ze prima kunt combineren met het werk op de werkvloer. Met de ONGO Active app kun je vervolgens bijhouden welke en hoeveel bewegingen je doet op een dag. Je bent op deze manier dus veel bewuster met je manier van zitten bezig.

In diverse kleuren verkrijgbaar

De ONGO kruk wordt van zeer hoogwaardige materialen gemaakt. Het is dan ook de bedoeling dat de kruk voor een lange tijd meegaat! De ONGO kruk is in twaalf verschillende kleuren beschikbaar. Of je nu een zwarte, oranje of blauwe kleur kruk het beste in het interieur vindt passen, er is altijd een goede optie beschikbaar. De zitting is gemaakt van microfiber knit, wat goed schoon te houden is. Deze kruk is een zeer goede aanvulling op de kantoorinrichting!

Comments are closed.