Backlinks Plaatsen

Basisch En Alkalisch Drinkwater Met Natriumbicarbonaat In PH Vision PH Druppels Helpt Urinezuren Te Elimineren En Is Doeltreffend Bij Talrijke klachten En Aandoeningen

Basisch En Alkalisch Drinkwater Met Natriumbicarbonaat In PH Vision PH Druppels Helpt Urinezuren Te Verwijderen En Is Doeltreffend Bij Veel klachten En Aandoeningen

Dit Is De Basis Voor Een Eeuwige Jeugd

Deze natriumbicarbonaat in de PH Vision PH druppels ondersteunen de nieren om de afvalstoffen te lozen en het bloed te reinigen . Ze houden de dosis vocht in het lichaam constant . Een andere functie van de nieren is het produceren van hormonen die essentieel zijn voor de bloeddruk, het kalkgehalte in de botten en de productie van rooie bloedlichaampjes.

Omdat de PH Vision PH druppels een laag gehalte aan natriumbicarbonaat bevat wordt de bloeddruk niet verhoogd en is dit ongevaarlijk bij mensen met hartfalen Nog een belangrijke functie van de nieren is het in stand houden van een uitstekende zuren en base balans (PH waarde).

Ingeval de nieren en longen de aanwezige zuren niet juist gaan verwerken door een te hoog aanbod wordt calcium en andere mineralen aan de botten onttrokken om het overschot te neutraliseren. Dit is een noodmaatregel van het lichaam die bij een langdurige verzuring leidt tot botontkalking .

Er zijn veel ziektes die in verband worden gebracht met een te hoge zuurgraad in ons lichaam. Onder andere Jicht, artritis ,gewrichtsreuma , lumbago , botontkalking , onvruchtbaarheid, kanker, neerslachtigheid , somberheid , insomnia , fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, hart hartaanval en nog veel meer.

Een zuur-base onbalans tast evenzo het immuunsysteem aan waardoor als resultaat van een verzwakte afweer chronische infecties voortkomen zoals sinusitis, bronchitis, candidiasis, infecties aan de urinewegen (met nierschade tot gevolg), virale infecties bijvoorbeeld het Epstein Barr virus en toxoplasmosis.

Een uitstekende behandeling van deze aandoeningen zou moeten beginnen met het herstellen van de zuur-base balans. Door een aanpassing van het dieet treedt vaak al na enkele maanden verbetering op. Normaal gesproken hebben de lichaamsweefsels 2-5 jaar nodig om een perfecte balans te bereiken. Natriumbicarbonaat in de PH Vision Ph Druppels ondersteunt een gezonde functie van de nieren.

De nieren regelen de pH (zuur en base niveau’s) van het bloed en regelen indirect de pH van de lichaamsweefsels. Door de opstapeling van gifstoffen zal het bloed ook gaan verzuren. Het beste is om minstens 6 glazen water te drinken met PH Vision PH druppels.

Dagelijks hoog basisch water drinken remt de teruggang van de nieren met 65%. Dagelijks Hoog basisch of alkalisch water drinken vertraagt de afname van de nieren functie bij mensen met een chronische nierziekte. Deze goedkope en simpele aanpak verbetert daarnaast de voedingsstatus van de patiënt en heeft de mogelijkheid van een aanmerkelijke verbetering van de leefkwaliteit.

Na dagelijks gebruik van natriumbicarbonaat in PH Vision PH druppels door nierpatiënten werd de teruggang teruggebracht naar waardes die normaal zijn voor de betreffende leeftijdscategorie. Basisch water of alkalisch water is buitengewoon sterk antioxiderend en zet het lichaam weer aan tot het maken van bicarbonaat. Bicarbonaten vormen de belangrijkste basische buffers in het lichaam die het zuur-base evenwicht van het lichaam moeten handhaven.

Een gebrek aan bicarbonaat zorgt voor verzuring van het lichaam. De bicarbonaten neutraliseren in de darm het zuur wat uit de maag komt. Door verzuring verliezen de spijsverteringsenzymen hun functie . Als er te miniem bicarbonaat in het lichaam is, kan het voedsel niet genoeg verteren en er ontstaat zo een tekort aan vitamines, mineralen en energie.

Bij herstel van klachten kan het zijn dat de klachten eerst licht verergeren . (moeheid , lichte hoofdpijn, spierpijn, spierstijfheid, lichte maagklachten, zuuroprispingen) Deze voorbijgaande klachten zijn van korte duur en is een aanwijzing dat de ontzuring aanslaat. Dit ontstaat omdat de afbraak van zuren groter is dan het lichaam kan verwerken .

Dit noemt men ook wel de herxheimer reactie. In dit geval de druppels verlagen tot de klachten weg zijn, daarna de druppels weer verhogen. De extra klachten zijn voorbijgaand , en is een teken van genezing . Bij BioCareNed Nationaal Gezondheids Instituut In Wolvega zijn bijzondere krachtige ontzurings programma’s te volgen.

Thuis ontzuren kan natuurlijk ook met de PH Vision PH druppels, voor optimale resultaten en persoonlijk maatwerk kan iedereen het beste een afspraak maken met de specialisten in ontzuring.
€ 19,95 PH Vision PH Druppels 50ml

Gratis PH Test Gratis Verzenden

http://www.phdruppelskopen.nl
http://www.biocarened.nl

Leave a Comment


negen − 4 =