Backlinks Plaatsen

beurs voor relatiegeschenken inkoop

Relatiegeschenken beurs van Promz.

Relatiegeschenken nieuws van 101 relatiegeschenken.

9e relatiegeschenken beurs editie
RelatieZ wordt nu voor het negende achtereenvolgende jaar georganiseerd door Het Portaal Uitgevers, o.a. uitgever van het vakblad PromZ Magazine en organisator van de beurs voor relatie- en actiemarketingPromZ Event. De persoonlijke touch maakt van een geschenk een relatiegeschenk. u kunt al uw relatiegeschenken, premiums of promotieartikelen of bedrijfskleding gemakkelijk laten bedrukken met uw logo of reclamesolgan. Daarin zit ‘m de kracht van het relatiegeschenk, een bewezen effectief tool om de band met uw klanten en medewerkers te versterken. Op de beurs RelatieZ, die 7 en 8 september plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht, staat het relatiegeschenk centraal. 101 relatiegeschenken helpt u graag op de beurs verder. Op zoek naar originele geschenken of creatieve relatiegeschenken? Wij zorgen ervoor dat u aan al onze kwalitatieve, stijlvolle relatiegeschenken en geschenkartikelen een persoonlijke touch kunt geven.

relatiegeschenken beurs
relatiegeschenken beurs

365 dagen relatiegeschenken
De decembermaand is bij uitstek de periode in het jaar om originele geschenken cadeau te doen en om personeel een kerstpakket te geven of de digitale variant ervan: online een cadeau kiezen. Maar niemand zegt dat dit soort geschenken alléén in december gegeven mogen worden…De beurs RelatieZ draait om de loyaliteit van uw relaties en medewerkers, of dat nu rond kerst is of op een ander moment in het jaar. De exposanten hebben voor alle momenten (kerst, Valentijnsdag, Pasen, begin van de zomervakantie, jubileum, verjaardag, geboorte of ‘zomaar’) en doelstellingen een passend product in hun assortimenten.

Langdurige impact
Relatiegeschenken werken 365 dagen lang! Het relatiegeschenk heeft ook tot doel een langdurige impact achter te laten. Op de beurs RelatieZ kunt u zich in alle rust oriënteren om een weloverwogen keuze te maken uit het complete aanbod. De exposanten op RelatieZ zijn gerenommeerde leveranciers, die u kunnen adviseren in de selectie. RelatieZ telt dit jaar een ongekend groot aantal exposanten, onder wie vele nieuwe namen (dus ook nieuwe collecties!).


 

 

 

Leave a Comment


6 + acht =