Backlinks Plaatsen

Blackberry Z10 verkoop beter dan gedacht

Blackberry had afgelopen maand twee nieuwe smartphones aangekondigd. De Blackberry Z10 en de Blackberry Q10. In sommige landen zijn deze al te koop en ze doen het wonderbaarlijk zeer goed in de verkopen!

Afgelopen jaren deed Blackberry het niet zo goed op de smartphone markt. De aandelen zakten steeds verder tot een dieptepunt in december. Dit had te maken met de stevige concurrentie en het feit dat Blackberry met weinig vernieuwends kwam.

In december kondigden ze hun nieuwe besturingssysteem Blackberry 10 aan met daarbij de Blackberry Z10. De Z10 is een full touchscreen smartphone in tegenstelling tot oudere modellen die een fysiek toetsenbord hadden.

Het besturingssysteem loopt heerlijk soepel en de hardware van de Z10 is goed. Het toestel heeft een dual core processor met 1.5GHz en 2GB aan werkgeheugen. Data opslaan kan op de ingebouwde 16GB geheugen maar is ook uit te breiden met MicroSD kaarten.

Het toestel heeft een 4.2 inch scherm en een 8 megapixel camera waar Full HD video’s mee opgenomen kunnen worden. Blackberry heeft een grote applicatie winkel met meer dan 60.000 apps om uw smartphone te verbeteren met allerlei software.

Of de Z10 ook daadwerkelijk Blackberry uit het slop gaat halen moet nog blijken. Maar de cijfers beloven in ieder geval al veel goeds!

Comments are closed.