Backlinks Plaatsen

Bungalowpark en Camping Sallandshoeve

Vakantie is ontspannen en recreëren in een omgeving die zich daarvoor leent. Voor zowel senioren als gezinnen met kinderen is Vakantiepark Sallandshoeve het perfecte bungalowpark om een heerlijke vakantie in Overijssel te beleven.

Het bungalowpark en de camping liggen vlakbij de Holterberg: een prachtig natuurgebied waarin u kunt ontspannen maar waar ook restaurants en een midgetgolfbaan te vinden zijn. Qua voorzieningen is de omgeving kindvriendelijk en heeft veel vermaak te bieden door de vele faciliteiten.
Ook ouderen kunnen op het bungalowpark het comfort en de ontspanning vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Op ons bungalowpark bieden wij verschillende type bungalows aan. Ze staan overzichtelijk onderverdeeld in 4-persoons en 6 persoons bungalows.

De omgeving rond de Holterberg leent zich voor fietsen en wandelen en ook op het bungalowpark is er genoeg te beleven: zo is er voor de kinderen een animatieteam gedurende de schoolvakanties. Naast het bungalowpark is er ook een camping, waar de kampeerders hun tent kunnen opzetten.

Voor de ouderen en senioren onder ons is er dus de ruimte, rust en de prachtige natuur. Het nodige entertainment en voorzieningen voor de kinderen zorgen dat de camping ook kindvriendelijk is. Op vakantie Overijssel beleven is een verademing. Vanuit uw bungalow Overijssel ontdekken is comfortabel. Trakteer uzelf eens op deze heerlijke vakantie!

Bekijk onze website en zie wat Vakantiepark Sallandshoeve allemaal voor jou te bieden heeft!

Comments are closed.