Backlinks Plaatsen

Coderen loont

Een codeersysteem kan erg belangrijk zijn voor een bedrijf. Een codeersysteem zorgt ervoor dat alle informatie goed door een bedrijf heenloopt. Als informatie goed is gecodeerd kunnen er minder fouten worden gemaakt in een bedrijf. Het doel van een codeersysteem is uiteindelijk dat de juiste informatie, op het juiste moment op de juiste plaats komt tegen zo laag mogelijke kosten.

Bedrijven die een codeersysteem hebben gaan beter presteren dan ze daarvoor deden, omdat alle informatie goed is gecodeerd. Daardoor hoeft een bedrijf geen kosten meer te maken omdat dingen dubbel zijn gedaan of omdat er dingen kwijt raken. Door goed te coderen en op een vaste manier te werken zijn er minder verspillingen in een bedrijf.

Een van de meest bekende voorbeelden van coderen in de praktijk is het gebruik van barcodes. In bijna elk winkel wordt er gebruik gemaakt van barcodes voor het scannen van goederen waardoor het mogelijk is om aan elk product te zien welk product het is. Verder kun je met barcodes het voorraadsysteem afstemmen op de barcodes, want producten met barcodes kan je bij binnenkomst scannen en kun je bij de kassa scannen en zo het voorraadsysteem bijhouden.

Het coderen van een proces zoals dat gedaan is in de supermarkt, kan ook in veel andere bedrijven worden gedaan. Het coderen wordt alleen elke keer op een andere manier toegepast. Daardoor hoeven foutgevoelige werkzaamheden en foutgevoelige informatie (deels) niet meer worden gedaan door mensen.

Een veelgebruikte manier van coderen is met de hot foil printer. Een hot foil printer gebruikt een plastic rol als inkt tijdens het printen. Deze rol folie wordt verhit waardoor het mogelijk is om uit deze folie letters of iets anders te drukken. De hot foil printer is een erg betrouwbare manier van printen omdat de printer in staat is om op heel veel materialen te printen.

Comments are closed.