Backlinks Plaatsen

Consultant voor de cao voor de bouw

De cao kan voor sommige branches wat moeilijk te doorgronden zijn. Dit geldt in het bijzonder voor de bouw. De bouw is erg veelzijdig en mede hierom is de cao moeilijk om overzicht op de krijgen. CBBS verleent salarisservice en is gevestigd is Rijswijk. CBBS heeft meer dan 40 jaar ervaring als salarisadministrateur. Tegenwoordig bleek echter veel vraag naar de meer bewerkelijke branches als de bouw en bijvoorbeeld branches zoals de cao horeca, cao schilders en de veelzijdige transportbranche. Vooral is veel deskundigheid gewenst bij het doorgronden van de cao van de bouw. Bij alle vragen en/of deskundig advies over de salarisadministratie kunt u terecht bij CBBS te Rijswijk.

De salarisadministratie neemt CBBS graag van u uit handen. De service van CBBS is erg snel en effici├źnt. Wanneer u de informatie aanlevert heeft CBBS binnen 24 uur de loonstroken al klaargemaakt en opgestuurd. Het mooie van deze service is dat CBBS er een vast tarief voor vraagt. Zo komt u dus niet ineens voor onplezierige verassingen te staan. De salarisservice van CBBS is ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Zo kunt u ook aanpassingen in de cao gemakkelijk doorvoeren en ze worden direct verwerkt. Ook gegevens kunt u gemakkelijk opvragen. De status van de lonen en de bijbehorende uitbetalingen kunt u gemakkelijk in een oogopslag zien.

Een fantastisch product van CBBS is het HR dashboard. Het HR dashboard is een stuk software waar u en uw werknemers 24 per dag, 7 dagen per week kunt raadplegen. U kunt ermee de personeelsdossiers bekijken en beheren. Het systeem is online, zodat het altijd beschikbaar is. Het consultant HR board is een perfect middel om veel tijd mee te besparen. U kunt ermee alle personeelsgegevens opslaan met een database. Veel data is ook beschikbaar voor de werknemers zelf. De data reik van verjaardagen tot aan arbeidscontracten.

Comments are closed.