Backlinks Plaatsen

Curacao hotel

Landhuis Daniel Curaçao

DushiDeals heeft vandaag weer een ontspannende deal online. De deal gaat over een heerlijke overnachting bij Landhuis Daniel Curaçao. Landhuis Daniel Curaçao  is gelegen in de landelijke wijk Daniel midden op het eiland. De deal is als volgt:

Een overnachting voor 2 personen in het prachtige Landhuis Daniel met 50% korting van $74,- nu slechts $37,- p.n ($18,50 p.p)

Via DushiDeals kunt u zich gratis inschrijven en deze heerlijke deal aanschaffen. Om meerdere deals voorbij te zien komen en niets te missen moet u niet langer wachten en zich snel gaan inschrijven.

Landhuis Daniel

Het Landhuis Daniel Curaçao is een van de oudste landhuizen van Curaçao (1700) en is prachtig gelegen aan de Weg naar Westpunt, net na de afslag Willibrordus. Het landhuis Daniel Curaçao is sinds een jaar of vijftien in gebruik als klein hotelletje, waarbij de authentieke sfeer behouden is gebleven.

Op het landgoed bevindt zich verder een restaurant met lounge/bar, een culinaire bibliotheek, een wijnkelder, een zwembad met schaduwrijk terras, een groententuin waar biologische producten voor het restaurant worden gekweekt en een mooie plantentuin met veel orchideeën. Het Landhuis Daniel Curaçao – een oase van rust – ligt midden in de grillige Curaçaose natuur.

Overnachting Landhuis Curaçao

  • Landhuis Daniel is gelegen in de landelijke wijk Daniel midden op het eiland.
  • Het is een kleinschalig en bijzonder gemoedelijk hotelletje met een uitstekend bekend staande Mediterraan-Caribische keuken.
  • Er even helemaal tussenuit en omgeven worden door de prachtige ligging en de grillige Curaçaose natuur.
  • Landhuis Daniel heeft een zwembad waar u heerlijk aan kunt liggen zonnen en ontspannen.
  • De gehele dag kunt u eten in het restaurant met een fantastische mix van Frans-Mediterrane en locale gerechten.
  • Een overnachting in het historische Landhuis is inclusief tax.
  • Koop zoveel coupons als u wilt, voor zolang als uw verblijf duurt.

Landhuis Curaçao overnachting

Het Landhuis beschikt over zeven comfortabele kamers, allemaal voorzien van eigen toilet en douche. Sinds kort beschikt het Landhuis ook over twee volledig ingerichte appartementen: één tweepersoons en een vijfpersoons.

U kunt hier volledig “ontstressen” en genieten van vele soorten tropische vogels, planten en dieren. Het is een genot om te verblijven in Landhuis Daniel.

Hotel Landhuis Curaçao

DushiDeals is dé online korting site waar u minstens 50% korting krijgt op tickets, hotels, Landhuis Daniel Curacao, welness, spa, puppycursussen, nagels en nog veel meer. Iedere dag weer een spectaculaire deal online. Koop de deal binnen de tijd van de deal. Surf snel naar DushiDeals en schrijf je gratis in en koop de geweldige deals!

Leave a Comment


4 − = twee