Backlinks Plaatsen

Damast tafelkleden terug en trendy in 2013

Vroeger behoorden damasten tafellakens tot de vaste uitzet van de vrouw. In de jaren negentig en in het begin van deze eeuw raakte damast een beetje in de vergetelheid en werd het alleen nog gebruikt door ‘dames van een zekere leeftijd’. We zagen veel bloemdessins en naast het klassiek wit– als je tenminste mazzel had – roomkleur of een ongedefinieerde pastelkleur. Nu is damast helemaal terug en trendy, met de mooiste dessins en de rijkst glanzende stoffen. Vergeet dus de bloemenranken en hederatoefjes, maar denk 2012: grafische patronen en kant. Ziet u ook in interieurblogs en op Pinterest overal de bekende ‘Chevron’-streep? En ziet u ook overal dat schattige kant terugkomen? Denk deze prints in een damasten uitvoering en een smaakvol, eigentijds en tegelijkertijd tijdloos kleed is het resultaat. Gegarandeerd spraakmakend en helemaal van nu. Damast tafelkleden zijn prachtig met een eigentijds servies of in een strak klassieke tafelstijl. En heeft u een tafel die afwijkt van de standaardmaten? Dan kunt u zelfs damast op maat bestellen. Kom maar op met die extra smalle, extra brede, extra lange of 8-hoekige tafels! Ook u zet de trend met damast nieuwe stijl.

Waarom tafelkleden van damast?
Tafelkleden van damast hebben eigenlijk alles in zich: ze zijn trendy, klassiek, modern en nostalgisch. Een tafelkleed van damast past zowel binnen een rustiek interieur, als binnen een heel strak en modern interieur. Met damast tafelkleden kun je eindeloos blijven combineren, zowel met wit als in kleur!

Waar koop je damast tafelkleden?
Online natuurlijk! Waarom? Omdat je online veel meer keuze hebt dan offline (in de stad). Eén van de belangrijkste aanbieders van online damast tafelkleden is webshop Cottona.nl. Deze webshop biedt damast tafelkleden in allerlei vormen, kleuren en afmetingen. Zit jouw favoriete damast tafelkleed er niet bij? Of grijp je mis op de juiste afmetingen? Bij Cottona kun je tafellakens op maat bestellen die aan al je eisen en wensen voldoen, geheel op maat en met de stof en kleur die jou het meest aanspreekt. Bovendien kun je erop rekenen dat tafellakens van Cottona altijd van het hoogte kwaliteitsniveau zijn, en binnen slechts 3 tot 4 dagen worden bezorgd!

Leave a Comment


7 − = een