Backlinks Plaatsen

De liquid facelift

De liquid facelift is een cosmetische behandeling die een halfuur tot een uur duurt. Na de ingreep kan de persoon die de behandeling heeft ondergaan wat lichte spierpijn in het gezicht hebben. Daarnaast kan het gelaat was gezwollen aan voelen. Als we de liquid facelift vergelijken met de echte facelift (waarbij gesneden wordt) is de liquid facelift veel minder pijnlijk. Beide behandelingen hebben echter hetzelfde doel, namelijk een strakkere, frissere en jonger uitziende huid.

Maar wat is een liquid facelift nu eigenlijk? De ‘whole face-behandeling’ is een andere benaming voor de liquid facelift. Het is een combinatie van verschillende behandeltechnieken en fillers. Onder plaatselijke verdoving worden er op verschillende plaatsen in de huid hyaluronzuur geïnjecteerd. Zo worden verslappingen in het gezicht hersteld. Ook zorgt het ervoor dat er weer meer volume zichtbaar is in de huid. Het verschil met de chirurgische facelift is dat deze plaats vindt op de operatietafel. Er wordt niet alleen onderhuids weefsel aangetrokken, maar ook de huid wordt strakgetrokken. Op deze manier wordt geprobeerd een natuurlijk effect te bewerkstelligen. Het is herstel duurt vele malen langer dan bij een liquid facelift. Vaak moet de patiënt na de operatie een nacht in het ziekenhuis verblijven. Ook kunnen de gevolgen bij een chirurgische facelift heviger zijn. Het gevoel in de huid kan verloren worden, soms duurt het meer dan een jaar voordat het weer terug is.

Is een liquid facelift pijnlijk? Die vraag wordt regelmatig gesteld door mensen die de behandeling overwegen. Het antwoord is nee, de huid kan hooguit wat gevoelig zijn door de kleine prikjes die worden gegeven. Verder wordt de liquid facelift altijd onder verdoving uitgevoerd. Onder andere door een verdovende gel aan te brengen op de huid. Als je overweegt om een liquid facelift te ondergaan, hoef je je in ieder geval niet laten afschrikken door de mogelijke pijn. De kliniek faceland.nl is één van de klinieken die deze behandeling uitvoert.

Comments are closed.