Backlinks Plaatsen

De voordelen van een mobiele airco

In iedere nieuwe auto zit tegenwoordige een airco-systeem. Wel zo lekker als u bijvoorbeeld een lange reis moet maken, als u op vakantie gaat of de hitte toeslaat in Nederland.

De populariteit voor thuisgebruik is ook erg aan het stijgen. Vooral de mobiele airconditioning maakt een opmars in de markt.

Een airco die overal te gebruiken is.

Het installeren van een vaste airconditioning is op een werkplek ideaal. Echter voor thuisgebruik is een mobiele airco praktischer. Ten eerste is een mobiele airco makkelijk te installeren en kunt u er meerdere ruimtes mee verkoelen. Zo kunt u bijvoorbeeld overdag uw woonkamer verkoelen en ’s nachts uw slaapkamer op een aangename temperatuur brengen. U kunt dus zelf het klimaat beheersen in uw eigen woning.

Een airco kan meer dan alleen verkoelen.

Bij een airconditioning denkt iedereen aan het verkoelen van een bepaalde ruimte naar een aangename temperatuur. Dit is echter niet helemaal terecht want de nieuwste airco-systemen kunnen naast koelen ook verwarmen. Kortom: een mobiele airco kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Een goede investering dus!

Verschillende soorten airco-systemen

Tegenwoordig is de mobiele airco er in twee verschillende soorten systemen, namelijk de monoblock en het splitsysteem.

Monoblock
Het grote voordeel van een monoblock is dat dit systeem makkelijk te verplaatsen is wanneer u de mobiele airco in een andere ruimte wil plaatsen. Bij dit type airco-systeem wordt de warme lucht via een afvoerslang naar buiten afgevoerd.

Split-airco
Het spilsysteem heeft meer vermogen om uw ruimte te verkoelen dan het monoblock-systeem.
Spiltsystemen bestaan uit twee losstaande onderdelen. Het ene gedeelte wordt buiten aan de muur gemonteerd en het andere gedeelte binnen.

Overweegt u om een airconditioning aan te schaffen, maar wilt u eerst vrijblijvende offertes ontvangen zodat u dit rustig kunt doornemen en zo zelf tot een goed besluit kan komen? Kijk dan even op Airco Expres en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Leave a Comment


vijf + = 8