Backlinks Plaatsen

De voordelen van een zwart-wit printer

Net zoals er soms nood is aan een kleurenprinter, volstaat ook vaak een gewone zwart wit printer om aan je noden te voldoen. Bij DePrinterexpert krijg je dan ook een heel gamma een zwart-wit printers aangeboden van diverse merken zoals KYOCERA en Lexmark. Dergelijke printers zijn vaak heel compact en zuinig, maar de zwart-wit lasermodellen zijn dan weer stevig, snel en heel betrouwbaar. De printers zijn ideaal voor gebruik binnen zowel kleine als grote ondernemingen en garanderen prints van topkwaliteit.

Het aanbod aan kwalitatieve zwart-wit printers

DePrinterexpert heeft een breed gamma aan zwart-wit printers van topmerken zoals Lexmark en KYOCERA. Zo is de ECOSYS P2235DN van KYOCERA uitgerust met duurzame en kwalitatieve onderdelen, en ligt de Total Cost of Ownership bij dit apparaat relatief laag. De M1145 van Lexmark is dan weer een supersnelle laserprinter (tot wel 42 pagina’s per minuut), waarbij de eerste afdruk in niet meer dan 6,5 seconden wordt afgewerkt. Het apparaat heeft er zelfs een BLI award mee gewonnen.

Je zwart-wit printer regelmatig laten onderhouden bij DePrinterexpert

Onderhoud is belangrijk om de prestaties van je zwart-wit printer te garanderen, en de onderhoudsdienst van DePrinterexpert voorkomt dan ook storingen en defecten. Reeds aanwezige storingen kunnen overigens ook opgelost worden, mede dankzij de ervaren service engineers, die altijd op de hoogte zijn van de allernieuwste producten en specificaties.

Extra handige producten als aanvulling op je zwart-wit printer

Naast een uitgebreid aanbod aan printers heeft DePrinterexpert ook heel wat bijkomende producten in voorraad. Zo kun je er terecht voor zaken zoals verschillende, speciale meubels voor printers en printerdiensten die draadloos werken. Ook geheugenkaartjes en toners behoren tot het aanbod en verzekeren dat je printer over alle nodige onderdelen beschikt om zwart-wit prints te maken van de beste kwaliteit.

Comments are closed.