Backlinks Plaatsen

e-book covers laten maken

E-book service is een nieuw bedrijfje, gespecialiseerd in het omzetten van afbeeldingen in strakke 3D design covers voor e-books. Ook kunnen wij het gehele ontwerp en levering van uw e-book cover ter hand nemen en uw e-book voorzien van een cover met een professionele uitstraling.
Ook geven wij af en toe gratis e-books uit over diverse uiteenlopende onderwepen. Zo hebben wij pas een gratis e-book uitgegeven over het onder de knie krijgen en over het werken met het nieuwe socal media platform google plus
Op onze site hebben wij ook regelmatig recencies van boeken over diverse onderwerpen en ook regelmatig leuke aanbiedingen. Wij leveren al onze produkten binnen 3 werkdagen. Wij werken met concurrerende prijzen van 50 euro (een gewone omzetting van 2D naar 3D) tot 150 euro voor een compleet design door ons ontworpen en omgezet naar een 2D en 3D cover. Alle covers kunnen in bijna alle bestanden aan u worden opgeleverd.

Deze covers kunt u gebruiken om een betere verkoop te genereren van uw e-books,cursussen en cd ‘s. Gegarandeerd succes met de professionele e-book covers van ebookservice.

Leave a Comment


+ 7 = elf