Backlinks Plaatsen

Een brievenbus hoort bij elk huis

Op een blauwe maandag was ik in de vroege ochtend postbode. Destijds moest ik erg vroeg op om de krant rond te brengen. Ik vond het zelf een zeer leuke baan, alleen vonden sommige mij als postbode niet zo leuk. Daarom ben ik ook gestopt. Er bestaan namelijk huizen wie hun brievenbus op een hele bijzonder positie hebben staan of sommige huizen die helemaal geen brievenbus hebben. Ik ben van mening dat bij ieder huis een brievenbus hoort!  

Mijn postbode carrière

Wanneer ik dan ’s ochtends langs kwam ik kon niet binnen vijf minuten de brievenbus vinden dan ging ik er vaak vandaar. Ik schreef dan een brief dat ik de brievenbus niet kon vinden en dat ze er zelf maar voor moesten zorgen dat die er wel kwam. Dit leek mij een goed systeem, want ik zal vast wel niet de enige zijn wie een brievenbus ergens niet kan vinden. Toch vond mijn baas dit geen leuk systeem, dus werd ik binnen de kortste keren ontslagen.

Tip

Het lijkt mij bijvoorbeeld ideaal wanneer ieder huis een us mailbox heeft die gewoon voor aan de weg staat. Dan zal iedere postbode de brievenbus vinden en dan zullen er niet meer van zulke postbodes als mij geboren worden. Het lijkt mij in ieder geval een mooi advies.

Comments are closed.