Backlinks Plaatsen

Een overzicht van bedrijfsfinancieringen

Soms is het lastig overzicht te houden. Er zijn namelijk vele manieren en daar horen weer vele voorwaarden en details bij. Om u een klein beetje op weg te helpen staat hieronder een overzicht van een aantal mogelijkheden. Houdt u er rekening meer dat niet alles mogelijk is. Wanneer u een bedrijfsfinanciering met BKR nodig hebt, zijn er aanzienlijk minder opties. En ook de looptijd en de hoogte van het te lenen bedrag is belangrijk.

Ondernemerskrediet aanvragen

U kunt op velerlei manieren een bedrijfslening aanvragen. Uiteraard kunt u naar uw bank gaan en daar een lening aanvragen. Nu is dat niet heel erg makkelijk op het moment, vooral niet voor startende ondernemers. Dit natuurlijk vanwege de crisis en het weinige vertrouwen wat de banken daardoor hebben. U kunt ook leningen verkrijgen via andere instellingen. Bijvoorbeeld via de overheid, deze stimuleert ondernemers een bedrijf te starten. Of u kunt een persoonlijke lening aangaan, of bijvoorbeeld aandelen gaan uitgeven.

De overheid steunt startende ondernemers

Er zijn verschillende leningen te regelen bij de overheid. Zo is er een Borgstellingregeling Midden- en Kleinbedrijf (BMKB), een groeifaciliteit, een Garantie ondernemingsfinanciering en is er microkrediet. Het zijn allen regelingen met steun, de overheid staat garant zodat u wel een lening kunt bemachtigen. Deze zekerheid is dan voor banken voldoende om vertrouwen in uw financi├źn te hebben.

Alternatieve manieren voor ondernemerskrediet

Mocht u een alternatieve manier van kredietverstrekking zoeken, dan kunt u misschien denken aan een persoonlijke lening. Of u zoekt via het internet investeerders die dezelfde mening hebben als u en ook een goede toekomst in uw bedrijf zien. Bijvoorbeeld via crowdfunding. Dit kunt u gewoon via het internet regelen. Bedenk wel vooraf dat aan alle soorten leningen voorwaarden verbonden zitten. Overal verschillen de hoogtes van de rente, alsmede de looptijd van de zakelijke lening en de manier van afbetaling.

Leave a Comment


9 − = vier