Backlinks Plaatsen

Eerste alternatief voor ‘Maatschappelijke & spirituele bellijnen’

Nog altijd schieten maatschappelijke en spirituele bellijnen als paddenstoelen uit de grond. Het blijft een medium waar mensen zich prettig bij voelen, hulpverlening zonder ergens aan vast te zitten. Niet iedereen die behoefte heeft aan een gesprek met een hulpverlener heeft ook behoefte aan een behandeling. Toch is het voor sommige mensen maar lastig om zo’n telefoongesprek uiteindelijk af te ronden en lopen de kosten hierdoor flink op. Chat Counseling, een mailchat applicatie, is ontstaan om hier een oplossing voor te bieden.

Online hulpverlening
Uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen kiezen voor online hulpverlening ofwel e-counseling. Chat, Skype en mail zijn veelgebruikte applicaties. Mensen voelen zich hier fijner bij  doordat ze anoniem kunnen blijven wanneer ze dit wensen. Het is een laagdrempelig medium en de kosten zijn over het algemeen veel lager. Chat Counseling werkt met een mailchat applicatie, dit lijkt een chatbox maar werkt niet geheel real-time.
Wanneer je rustig je verhaal hebt getypt verzend je het bericht, vanuit een mailbox wordt deze behandeld en krijg je daarna direct antwoord van een ‘online chat counselor’, een professionele hulpverlener. Dit maakt het veel rustiger en nog laagdrempeliger dan middels een chatbox. De mailchat software maakt e-mailadressen niet zichtbaar voor de counselors en het is dus gegarandeerd anoniem.

Een zeer laag tarief
Met uniek en laagdrempelig is het nog steeds niet toegankelijk voor iedereen. De kosten spelen altijd een grote rol, zeker in deze tijden. Bijna alle counselors in Nederland merken dit ook, mensen kunnen ‘extra’ zorg niet meer betalen. Alleen de reguliere zorg is dan bereikbaar maar niet altijd een vrije keus. Via Chat Counseling kunnen mensen een mail sturen naar een counselor of coach naar keuze, alleen om het antwoord te lezen betaal je een kleine vergoeding van € 1,30.  Zo maakt Chat Counseling vrije keus van zorgverlener mogelijk en is het een goedkoop maar waardig alternatief voor een bellijn. Je betaald immers alleen waar je om vraagt.

De hele week is www.chat-counseling.nl bereikbaar voor hulpvragen en kan er naast de mailchat ook worden gekozen voor de sms service. Hierdoor kunnen mensen dan ook overal gebruik maken van deze vorm van hulpverlening. Een prettig idee voor veel mensen die, ondanks dat ze geen behandeling wensen, toch regelmatig even wat ondersteuning nodig hebben, waar en wanneer dan ook.

Leave a Comment


+ 9 = achttien