Backlinks Plaatsen

Fantastische live muziek voor feesten, bruiloften en huwelijken

Ziggy Stardust Experience voor een reis-door-de-tijd-belevenis van dansbare en bekende hits van lang geleden tot Heden die van ieder feest een groot succes maken. De band zorgt dat ze er altijd piekfijn uitzien en is vooral ook een hele nette band in omgang met het publiek. Deze allround coverband uit Den Haag timmert alweer heel wat jaren aan de weg en heeft inmiddels een flinke reputatie opgebouwd waar het gaat om betrouwbaarheid, kwaliteit en gezelligheid. De nadruk van de allround coverband Ziggy Stardust Experience ligt vooral op muziek uit de jaren 70 en 80 maar ook worden enkele overbekende hits van deze tijd gespeeld, voorop staat dat het repertoire dansbaar moet zijn. Dat maakt dat Ziggy Stardust Experience zo populair is tijdens Verjaardagsfeesten, Bruiloften, dorpsfeesten, motor treffen en alles waar live muziek gewenst is.
De band bestaat slechts uit 4 personen maar omdat er twee leadzangers zijn die ook nog eens verschillende instrumenten bespelen klinken de nummers erg authentiek. Door de jarenlange ervaring van deze band hebben zij geleerd hoe ieder feest een top feest wordt. Het repertoire wordt daar geheel op ingesteld. Stel je een feest voor waar iedereen luidkeels meezingt met een nummer als Bohemian Rhapsody en vervolgens de vlam in de pan springt door een optreden van Elvis meets AC DC in de vorm van Whole lot of Rosie. Later wordt iedereen verrast door de komst van de mannen met baarden in de vorm van twee knallers van ZZ Top. Wat dacht je van de grote knallers van de Earring of Stones of de omschakeling naar moderne nummers die passen in de sfeer van weleer, denk daarbij aan nummers als Seven Nation Army in de Ben L’uncle soul uitvoering of This is the Life van Amy mc Donald.
De verrassing is helemaal compleet als Miss Nederland Melissa Sneekes gevraagd wordt om een paar nummers met all round coverband Ziggy Stardust experience mee te doen. Succes gegarandeerd, de dansvloer zal vol staan! Mocht u nou het idee hebben dat het allemaal te hard is dan heeft Ziggy Stardust Experience daar een mooie oplossing voor in de vorm van allround Coverband The Hagues. Deze band weet een perfekte Unplugged sessie neer te zetten of een normale sessie met minder hard klinkende instrumenten.

1 Comment

  • ziggystardustexp schreef:

    De Ziggy Stardust Experience treedt ook vaak onder de naam The Hagues op wat onder http://www.thehagues.nl te vinden is. Deze site is bedoeld om de minder harde optredens te promoten.
    Teveel mensen hebben al last van gehoorbeschadigingen. Ziggy Stardust Experience speelt daar mooi op in door een uplugged sessie aan te bieden of een normalen sessie met een klein drumstel waardoor het allemaal niet meer zo hard hoeft te klinken. Overigens klinkt een optreden van The Hagues wel heel erg mooi. De kwaliteit van deze allround coverband valt niet te betwisten.

Leave a Comment


zes + 3 =