Backlinks Plaatsen

Financieel adviseur Rotterdam

Veel mensen begrijpen niet het belang van financieel advies. Het is namelijk erg belangrijk bij het aanschaffen van een nieuwe hypotheek dat u een financieel adviseur inschakeld. Deze adviseur zorgt ervoor dat u niet teveel betaalt voor uw hypotheek. Maar het is niet alleen berlangrijk bij een hypotheek, er zijn nog veel meer financiele producten waar financieel advies van belang is.

De taak van een financieel adviseur is om u goed te adviseren. Dit is hij ook wettelijk verplicht. Uw financieel adviseur heeft daarom veel en duidelijke informatie van u nodig. Op basis van deze informatie geeft hij u een advies dat bij u en uw situatie past. Sinds een paar jaar bestaat de Wet op het financiële toezicht (Wft). In deze wet staat dat iedereen die advies geeft over financiële producten ‘goed voor de klant moet zorgen’. Dit heet de zorgplicht.

Een financieel adviseur adviseert u welke hypotheek het beste bij u en uw situatie past. Om een goed advies te kunnen geven, wil uw financieel adviseur weten hoe u over bepaalde dingen denkt. Hij (of zij) stelt daarom veel vragen tijdens het gesprek. Twee voorbeelden: ‘Hoe zou u het vinden als u uw huis moet verkopen als u werkloos wordt?’, of ‘Hoe ziet uw leven eruit als u met pensioen bent’? Ook heeft de financieel adviseur financiële gegevens van u nodig. U moet dus alle papieren die te maken hebben met uw financiële situatie meenemen naar het gesprek.

In Rotterdam zit Advent Finance. Wij bieden financieel adviseurs en financial coaching aan. Ook voor hypotheken en Hypotheekadviseurs kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op en bezoek ook zeker eens de website.

Hypotheekadvies Rotterdam
Hypotheek Rotterdam
Hypotheekadviseur rotterdam

Leave a Comment


+ negen = 11