Backlinks Plaatsen

FLEXEVENT ‘INTERCEDENT VAN HET JAAR’

Het flexevent ‘Intercedent van het Jaar’ is weer terug! Op donderdag 19 april 2012 vindt de verkiezing plaats op eventlocatie Brothers Bunnik. ARTRA Arbeidsmarkttrainingen organiseert het evenement in samenwerking met de brancheverenigingen ABU en NBBU.

Hou jij je bezig met het matchen van werkgevers en werknemers, ben je intercedent, accountmanager, recruiter, vestigingmanager of HR-manager in de flexbranche? Dan wil je dit evenement niet missen! Toegang tot het evenement is gratis en voor een hapje en drankje wordt natuurlijk gezorgd. Er zijn nu al meer dan 200 aanmeldingen en vol = vol. Je kan je op twee manieren inschrijven voor het evenement; als deelnemer aan de Verkiezing en als gast op het evenement. Inschrijven als deelnemer kan nog tot 15 maart, wil je je als gast aanmelden, dat kan tot 1 april. Zonder inschrijving op de website van IVHJ is toegang tot het evenement niet mogelijk. Schrijf je dus snel in via www.intercedentvanhetjaar.nl!

Het wordt een fantastisch branche-evenement waarin het vak Intercedent op een voetstuk geplaatst wordt en de Intercedent van het Jaar 2012 gekozen wordt. Maar wat is een evenement zonder geweldige artiesten? Host van de avond en DJ is de populaire BNN presentator Dennis Storm. Daarnaast Paul Turner (volgens kenners de echte winnaar van The Voice of Holland). En last but not least, Jan Kooijman (So You Think You Can Dance) is ook aanwezig, met alle aanwezigen danst hij een speciale Dance4Life Flashmob!

Event: Verkiezing Intercedent van het Jaar 2012
Datum: Donderdag 19 april
Locatie: Discotheek Brothers – Bunnik
Aanvang: 17.30 uur
Einde: 23.00 uur

Tot 19 april!

Hoofdsponsor Acture. Overige sponsoren ARTRA Arbeidsmarkttrainingen, CTB Flex, ABU, NBBU, Brothers Bunnik, Dutch Hair, Maison van den Boer, NationaleVacaturebank.nl, Optisport, Oscar Trainingsacteurs, SlaapStijl Zevenaar, Tassenmuseum Hendrikje, Trecens Training en Advies, WORKT.nl en Weekend Company maken dit event mede mogelijk.

Nadere informatie
Heeft u vragen, dan kunt u ons bereiken op 026 – 333 75 72. Vraag naar: Emma Müskens of Hannah Hebly. Ook kunt u mailen naar: artra@artra.nl.

Leave a Comment


drie + 9 =