Backlinks Plaatsen

Ga jij een huis kopen Amsterdam?

Busker Aankoopmakelaars in Amsterdam:
Bomvol ervaring | Persoonlijk contact | Specialistisch aankoopmakelaar | Volgens recenciesites de beste aankoopmakelaar van Amsterdam | Werkt ook in de avonturen en het weekend | Topsportmentaliteit | No cure no pay

Huis zoeken in Amsterdam:
Voor het zoeken naar een huis in Amsterdam schakel je een Amsterdamse aankoopmakelaar in die als geen ander alle vooraanbiedingen weet en die jouw filter voor het woningaanbod is. Als jouw droomhuis nog niet op de markt is dan gaat Busker aankoopmakelaars de deuren langs om het te vinden of kijken wij in ons netwerk van beleggers, ontwikkelaars, makelaars, aannemers en investeerders of jouw droomhuis te realiseren valt.

Huis kopen in Amsterdam:
Zodra Busker Aankoopmakelaars jouw droomhuis in Amsterdam heeft gevonden of als jij bij ons komt met het huis wat je graag wilt kopen dan begint het onderzoek en de onderhandelingen. Busker Aankoopmakelaars doet gedegen onderzoek naar de woning, van fundering tot dak tot VvE. Daarnaast vertellen wij jouw wat de woning echt waard is zodat je altijd een goede onderbouwde keuze kunt maken. Onderhandelen zijn wij geschoold in dus Busker aankoopmakelaars gaat altijd voor de laagst mogelijke prijs onder de best mogelijke voorwaarden.

Notaris in Amsterdam:
Zodra Busker Aankoopmakelaars een prijsakkoord heeft met de verkopers gaan we volgens Amsterdams gebruik naar de notaris om de koopakte te tekenen. Uiteraard begeleid Busker Aankoopmakelaars jouw van koopakte tot leveringsakte door de gehele afhandeling heen.

Tarieven van een aankoopmakelaar:
Voor onze goede service vragen wij een strak tarief tegen goede voorwaarden, namelijk no cure no pay. Als wij geen huis voor jou aankopen kan je zonder kosten onze aankoopbegeleiding opzeggen.

Dit alles tegen een vast laag tarief van:
– 1,2% van de aankoopprijs indien je zelf het zoekers naar de woning verricht.
– 1,5% van de aankoopprijs indien Busker Aankoopmakelaars Amsterdam de woning voor jou vindt.
Uiteraard zijn beide percentages inclusief btw en alle bijkomende kosten voor de aankoopmakelaar, want voor jou als koper moet het duidelijk zijn wat je betaald en niet achteraf geconfronteerd worden met onduidelijke kosten.

Bel of vul nu het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak!

Comments are closed.