Backlinks Plaatsen

Gashaarden van Cosi Fires

Een comfortabele tuin creëren is zeker en vast een goed idee als je ook tijdens de koudere periodes van het jaar van je terras wil genieten. Een belangrijk element hierbij is het kiezen van een goede terrasverarming – en dat is wat een merk als Cosi Fires je kan bieden.

Het merk onderscheidt zich van vele andere, niet enkel door de kwaliteit van de gas heaters maar ook de manier waarop deze zijn ontworpen en bij eender welke woonstijl passen. Het gaat om de perfecte verwarming voor wie het interieur wil doortrekken naar de buitenzijde van de woning.

De meerwaarde van Cosi Fires: enkele handige gashaarden

Cosi Fires pakt uit met een breed gamma aan gas heaters, die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Een overzicht daarop is wel van belang als je precies de juiste aankoop wil doen!

Cosiglobe vuurtafels. Deze verwarming bestaat eigenlijk deels uit een heuse salontafel, waarrond de heater is verwerkt. De gasfles moet in de hoge bijzettafel geplaatst worden, met als gevolg dat deze onzichtbaar is en dus de uitstraling van het terras niet verstoort. De heaters zijn zowel in het wit als in het zwart verkrijgbaar.

Cosicube vuurtafels. Deze tafels bestaan uit Douglas hout, gecombineerd met een RVS tafelblad met strakke look. Ook hierbij is het mogelijk om versnaperingen en drankjes rondom de haard te zetten.

Cosidrum vuurtafels. De moderne vorm van deze tafels maakt ze de perfecte optie voor een design terras. Het gebruik van composiet draagt bij aan die look en ook hier kan de gasfles eenvoudig weggeborgen worden.

Cosilines vuurtafels. Dergelijke modellen vallen meteen op door hun unieke lijnenpatroon en vurenhouten design. De kleuren, waaronder wit en grijs, zorgen dat de RVS bovenplaat nog moderner oogt en dus een luxueuze uitstraling heeft.

Comments are closed.