Backlinks Plaatsen

Gebruik het beste uit het boeddhisme in je dagelijks leven!

Het Boeddhisme kent een hoop wijsheden en levenslessen die je leven kunnen veranderen. De belangrijkste twee worden hieronder samengevat:

Zie je geest als een tuin, met grote witte mooie bloemen (deze staan voor positieve gedachten, gedachten die je blij maken) en klein, donkergroen onkruid (deze staan voor negatieve gedachten). Als je de mooie bloemen aandacht geeft zullen ze steeds groter, hoger en mooier worden. Als je het onkruid negeert zal het steeds kleiner worden en misschien zelfs verdwijnen. Zo leer je negatieve gedachten te negeren of om te zetten naar positieve. En zo leer je positieve gedachten extra aandacht te geven en optimaal te benutten.

Voel je je onjuist behandeld door iemand? Probeer, in plaats van direct kwaad op deze persoon te worden, je in te leven in zijn of haar situatie. Misschien bedoelde die persoon het niet zo. Misschien is hij of zij zelf ongelukkig en wilde hij het afreageren. Misschien is dit zijn of haar manier om geluk te vinden. Trek het niet persoonlijk aan maar laat het probleem bij de ander liggen.

Kijk ook op http://introboeddha.nl/ voor meer informatie over het boeddhisme. Op de pagina http://introboeddha.nl/wijze-quotes/ vind je een aantal wijze uitspraken die je inspiratie kunnen geven voor een mooie dag.

Leave a Comment


negen + = 14