Backlinks Plaatsen

Geluk en succes, neem voor jezelf de juiste keuze!

Geluk en succes, op welke manier wil jij dat bereiken, snel of langzaam


Geluk en succes,snel of langzaam, dat maakt niet uit, neem voor jezelf de juiste keuze

Geluk en succes,
Heel veel mensen willen best uit hun comfortzone komen, maar wel graag stap voor stap. Een beetje als pootjebaden in de koude zee: eerst 1 teen erin om te testen, dan de complete voet. En aansluitend langzaam wennen aan de koude zee. Die manier voelt natuurlijker aan. jij pakt wel risico, maar jij houdt het beheersbaar. Het is spannend, maar niet te eng. Mocht de aanpassing niet bevallen, dan kun je altijd nog terug.

Geluk en succes, welke manier is het best: snel of langzaam?
De beste wijze is de wijze die jou het meest motiveert.
Als jij je nimmer gemakkelijk voelt bij een enorme aanpassing in 1x, pak er dan de ruimte voor. Vind jij dat het zo juist te rustig gaat, dan is de snelle wijze het beste.
Je weet dan dat er niets anders wordt als je jezelf niet voor het blok zet, dus waarom aarzelen? Tips voor de rappere groeier. Zorgt ervoor dat jij een backup- plan achter de hand hebt. Het hoeft niet exact te zijn, maar bekijk of je een ander idee hebt indien je meest gedurfde idee niet uitkomt.

Geluk en succes, tips voor een langzame groeier.
Neem het jezelf niet kwalijk dat jij niet op de toppen van je kunnen groeit. Heb er vrede mee dat dat niet bij je hoort. Maar kom wel in beweging. Als jij te lang in je comfortzone blijft, dan merk je dat die steeds verkleind word: alles daarbuiten verandert, alleen jij veranderd niet mee. Stilstand is achteruitgang, wordt gezegd toch?

Geluk en succes, ieder jaar een beetje
Bij kinderen wordt de groei gemeten door elke paar maanden een streepje op de deur te zetten:
zo is te zien hoeveel cm. erbij zijn gekomen.
Je moet niet als een gek je grenzen op gaan zoeken. Dat laten we graag over aan professionels , die doen niets liever.
Maar er moet wel elk jaar een streepje bijkomen. Anders blijf je waar je zit.
En als je doet wat je altijd doet, krijg jij wat je altijd hebt gehad: meer van het gelijke. Wat is daar nu het prettige van?

Geluk en succes, wil jij meer geluk en succes in je leven?
Bestel dan hier het e-boek De Sleutels van Geluk en Succes omdat je hiermee stap voor stap leert je doel te behalen en je goed te voelen. Geluk en succes zijn haalbaar voor iedereen!
“Dit boek dringt door tot de kern van persoonlijk succes. Een inspirerende eyeopener! Dit boek is voor iedereen die openstaat voor verandering, maar nog twijfelt over de juiste weg!” Hoe ga jij het liefst je uitdagingen aan? Gooi je jezelf in het diepe of zet je liever voorzichtige stappen? Op jouw succes, lees verder!!

Comments are closed.