Backlinks Plaatsen

Google Bedrijfsfoto’s

Wessel Bottenberg is de Google Bedrijfsfotograaf  (Business Photo’s) voor de regio Gelderland / Overijssel. Is uw bedrijf gevestigd in bijvoorbeeld Enschede, Doetinchem, Rijssen of een andere omliggende plaats? Dan ben ik de 360 graden Google Bedrijfsfotograaf die daar werkzaam is.

Maar wat is Google Bedrijfsfoto’s nou precies? Het werkt precies hetzelfde als Streetview. Je loopt door de straten, kunt d.m.v. de aangegeven pijlen navigeren, in- en uitzoomen en compleet rondkijken (360º). Maar naast dat het door de straten kan, is het nu ook binnen in bedrijven mogelijk. Je kunt dus de showroom van een meubelzaak bekijken, het kantorencomplex van uw klant, de fabriek van een kennis of het kleine zelfstandige boekhoudkantoor van een familielid.

In de hele wereld zijn er ruim 100.000 bedrijven die nu gebruik maken van Google Bedrijfsfoto’s. Van autogarages tot bejaardenhuizen en van café tot complete fabriekshallen.

De voordelen: naast dat de Streetview tour bij iedereen wel bekend is en de Google-tour dus gemakkelijk te gebruiken is. Wordt deze 360 graden tour ook geplaatst op o.a. Maps, Streetview, Google+ en de zoekresultaten. Daarnaast is het gemakkelijk deze virtuele rondleiding op uw website te plaatsen.

Wil je meer informatie over Google Bedrijfsfoto’s? Bekijk dan onze website www.MarketingFoto.nl of bel. (0545)477142 (Eibergen).

Met vriendelijke groet,

Wessel Bottenberg

Ramsbeekweg 6

7152JT Eibergen

Tel. 0545-477142

Comments are closed.