Backlinks Plaatsen

Goudprijs

Goudprijs daalde voor de vierde opeenvolgende dag op maandag tot en met het laagste sinds eind december, meegezogen in een brede sell-off die alarm over de wereldwijde markten op de rug van politieke onrust in Griekenland gedeukt.

Grondstoffen zoals goud daalde, samen met andere, meer industriële koper en ruwe olie, onder druk van de opkomst van de dollar, die zilver op de rails voor de langste strook van opeenvolgende dagelijkse verlies in bijna vier jaar.

De vrees voor een Griekse exit uit de eurozone andere Europese landen geconfronteerd met de verslechtering van de schuldencrisis financiële markten greep op woensdag, het versturen van aandelen lager, omdat beleggers verschoven van geld in en andere meer risicovolle activa, zoals de Amerikaanse dollar is veilig Havens.

De euro een vier maanden dieptepunten raakte opzichte van de dollar, Spaans en Italiaans obligatierendementen gestegen, terwijl de European Equities hun hits laagste niveau van het jaar.

Spot goudprijs daalde met 0,6 procent op $ 1,535.50 per ounce door 1015 GMT, nadat daalde met bijna 3,8 procent in de laatste vier dagen. De prijs werd ingesteld voor het langste stuk van de opeenvolgende verliezen in bijna vijf maanden.

Het is duidelijk dat met mensen staren in de afgrond, kan het (herfst), $ 50 of zelfs $ 100 lager als het wast uit. Dat is de onvoorspelbaarheid van dit alles, en als Equities Fall, zoals de Grieken het geld uit de banken en het bankwezen instort, ik veronderstel dat je zou moeten zijn hoede voor verdere prijsdalingen, alleen maar om de dekking van verliezen in andere markten, hij gezegd.

Leave a Comment


2 − twee =