Backlinks Plaatsen

Gratis vakanties voor minderbedeelden

De Vakantiebank opent online inschrijving

De online inschrijving van De Vakantiebank is weer geopend. De stichting die gratis vakanties aanbiedt aan mensen die door diverse omstandigheden lang niet op vakantie zijn geweest, gaat daarmee het tweede seizoen in. De inschrijvingen stromen inmiddels alweer binnen.  In maart 2011 ging de website van De Vakantiebank voor het eerst online. Een groot succes, want het eerste jaar maakten maar liefst 400 gezinnen gebruik van dit fantastische initiatief van de Vrijbuiter.

 Achterliggende gedachte

In navolging van De Voedselbank kwam De Vrijbuiter met het idee om gratis vakanties aan te bieden aan mensen die jarenlang niet op vakantie zijn geweest. De vakanties worden gratis aangeboden, zodat zoveel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken. Dit is mogelijk dankzij de vele donateurs, vrijwilligers en bedrijven die belangeloos hun medewerking verlenen. De vakanties zijn bedoeld voor mensen die jarenlang niet op vakantie zijn geweest om wat voor reden dan ook. Financieel, gezondheid, werkloosheid. In het eerste jaar heeft De Vakantiebank 400 gezinnen blij kunnen maken met een gratis vakantie. En dat wordt gewaardeerd. De vrijwilligers van De Vakantiebank hebben vele ontroerende bedankjes mogen ontvangen. Reden genoeg om in 2012 te streven naar een uitbreiding van 400 naar 600 gratis vakanties.

 Betrokken partners

De Vrijbuiter vond een aantal partners in de reisbranche bereid om het idee voor De Vakantiebank werkelijkheid te laten worden. Door deze bijzondere samenwerking is Nederland vanaf het voorjaar van 2011 een online portaal rijker richting een gratis vakantie voor mensen die daar zelf de middelen of mogelijkheden niet voor hebben. De vele vakanties worden mede mogelijk gemaakt door: Ferio Vakanties, Ardoer Campings, Country Camp, Hotel Graaf Bernstorff, Transavia, Attractie- & Vakantiepark Slagharen, camping ’t Kuierpadtien, camping de Valkenhof, camping Ruinen, camping d’ Olde lantschap,  Vacansoleil, BestCamp, Vacantievreugd, de Burcht Wedde, Bud Gett Hostel Groningen, Camping Mast, Drouwenerzand, Vakantiepark Witterzomer, camping Klein Sonsbeek en hotel Zuiderduin. De stichting wordt verder ondersteund door Abovo Media die voor dit goede doel geheel belangeloos alle online en offline communicatie realiseert.

 SNS Bank

Door een unieke actie van SNS Bank is het dit jaar mogelijk om nog meer gezinnen blij te maken met een gratis vakantie. En daar kunt u ook een steentje aan bijdragen. Hoe meer klanten hun vakantiegeld storten bij SNS Bank, hoe meer gezinnen op vakantie kunnen!

Voor elke 500 klanten die hun vakantiegeld storten op een spaarrekening bij SNS Bank, kan er één gezin extra op vakantie. Deelnemers leveren op deze wijze niet alleen een bijdrage aan het goede doel, maar genieten ook van een aantrekkelijke rente. Een win-/winsituatie voor alle betrokken partijen.

 Inschrijven

Wie graag weer eens met zijn of haar partner of gezin zou willen genieten van een welverdiende vakantie kan zich online aanmelden op www.devakantiebank.nl. Wanneer iemand volledig aan de voorwaarden voldoet en er een passende vakantie beschikbaar is, krijgt de persoon in kwestie per post bericht. Het aanbod kan zowel een reis in het binnen- als in het buitenland zijn.

www.devakantiebank.nl

Leave a Comment


− 3 = vier