Backlinks Plaatsen

Handige klustips

Klussen is een bijzondere bezigheid: de ene wordt er ontspannen van en de anders krijgt het al benauwd als die eraan denkt. Niet iedereen houdt er evenveel van. Of je er nu van houdt of niet, klustips zijn voor iedereen handig. Met deze klustips kan je namelijk een hele boel geld besparen.

Vaak krijg je bij het klussen vettige handen en dat is erg onhandig, want met vettige oppervlakten kun je er weinig. Wanneer je vettige handen hebt, dan was je dat natuurlijk met ontvetter op zeep met ontvetter erin. Maar wat als dit op is en de nood hoog is? Wat de meeste niet weten is dat je je handen ook kunt ontvetten door ze te wassen met koffiedik. De meeste hebben dit reeds in huis liggen en het is zeer effectief bij het verwijderen van vettigheid.

Wanneer je een plug uit de muur wilt halen moet je binnenin de plug trekken om zo de plug te verwijderen zonder deze te breken. Maar wat voor gereedschap gebruik je hiervoor? Inderdaad; een kurkentrekker. Dit zou je niet zo snel verwachten, maar een kurkentrekker heeft de perfect vorm om dit soort werk te doen. Het werkt met bijna alle maten muurpluggen. Het is erg simpel en goedkoper kan niet!

Vele overkomt dit: je bent aan het behangen en je komt ineens een vervelende, storende luchtbel tegen die achter het behang vast zit. Dit is een enorme frustratie, maar de oplossing is erg eenvoudig en effectief; verwijder het behang niet meteen, maar maak met een klein scherp voorwerp, zoals een naaldje een klein gaatje waar de luchtbel zit. Duw het behang plat Dan kan de lucht er weer uit. Omdat het gaatje zo klein was, zie je er niets meer van. Verwijder eventuele resten lijn nog met een doekje.

Een andere grote besparing kun je doen op de aanschaf van je bouten en moeren, Klussen kan veel kosten, handig om zo goedkoop mogelijk in te kopen. Koop daarom in bij Moerenbout.nl. Ook voor bijzondere producten zoals borgmoeren.

Comments are closed.