Backlinks Plaatsen

Het krachtige Braun Cruzer 6 scheerapparaat & tondeuse

De Braun Cruzer 6 scheerapparaat & tondeuse is een van de beste scheerapparaten op de markt. Het is een krachtig product waarmee je je haar en baard precies zo kunt stylen als je wilt.

De baardtrimmer van Braun is goed uitgerust met een tweede batterij, waarmee je krachtig kunt scheren. De batterijduur is eveneens opvallend lang. De Cruzer 6 bestaat uit twee kammen met een kliksysteem, die je gemakkelijk kunt aanpassen. Hierdoor kun je tot wel 12 verschillende haarlengten tussen de 1 en 20 mm scheren.

De uitmundende specificaties

  • Lengte van baard en haar: de baardkam die bij het Braun Cruzer 6 scheerapparaat en tondeuse wordt geleverd geeft je 6 verschillende opties voor haarlengte, variërend van 1 mm tot 11 mm. De tondeuse heeft daarbovenop nog eens 6 opties voor langere lengtes, tussen 10 mm en 20 mm, waarmee je alle kanten op kunt met je haar. Je klikt de beide kammen eenvoudigweg op het apparaat. Je echter ook zonder een kam scheren met uiterst scherpe mesjes. De mesjes van deze opmerkelijk sterke Cruzer 6 zijn uitgevoerd in roestvrij staal.
  • Stylen van je baard: Dit precisiescheerapparaat is klein en speciaal ontworpen voor mensen die hun baard gemakkelijk willen stylen.Met het Braun Cruzer 6 scheerapparaat & tondeuse kun je overal bij, ook op plekken waar je met andere scheerapparaten niet bij kunt. De Cruzer 6 is daarmee een van de beste scheerapparaten op de markt. Zonder te stoppen en zonder zelfs maar de kam van het apparaat te verwijderen kun je je baard in elk model stylen. Hetzelfde geldt voor je hoofdhaar. Met deze tondeuse is het geen kunst allerlei patronen in je haar te scheren.
  • Reservebatterij: de tweede batterij maakt de Cruzer 6 buitengewoon krachtig. Zelfs als je een zeer stugge baard hebt, scheer je je moeiteloos. Ook onder lastige omstandigheden zorgen de twee batterijen voor
  • Wasbaar: dit scheerapparaat is geheel gesealed, waardoor water en stof niet binnen kunnen dringen. Je kunt dus een prima scheerervaring hebben met deze Braun Cruzer 6 en hem daarna gewoon afspoelen onder de kraan.
  • Overige specificaties: Je kunt dit krachtige scheerapparaat langer dan een uur achter elkaar gebruiken. Daarna heeft het slechts 40 minuten nodig om op te laden.
  • Het apparaat heeft een LED lader, en een indicator die aangeeft wanneer de batterij bijna leeg is.

 

De Cruzer 6 kan bovendien overal ter wereld gebruikt worden omdat het zich automatisch het voltage aanpast  (tussen 110v en 240v). Het scheerapparaat is licht en makkelijk te vervoeren.  Het maakt weinig geluid en veroorzaakt ook weinig trillingen.

Gelet op de vele mogelijkheden van de Braun Cruzer 6 is het een zeer betaalbaar scheerapparaat.

Lang en stug haar komt bij Braun scheerapparaten makkelijk tussen de mesjes vast te zitten.

Comments are closed.