Backlinks Plaatsen

Het merk voor elke tuinier

Wolf Garten is één van de bekendste bedrijven voor tuingereedschap , en was oorspronkelijk een Duits familiebedrijf. Doorheen de jaren is het uitgegroeid tot een internationaal merk dat kwalitatief tuingereedschap aanbiedt voor elke tuin en situatie. Tuingereedschap komt in alle mogelijke vormen, en een groot aanbod is dan ook belangrijk om een goed onderhoud van de tuin te kunnen verzekeren.

Een hele reeks verschillende soorten tuingereedschap

De tuin onderhouden is een complexe bezigheid maar wordt heel wat eenvoudiger dankzij het juiste materiaal. Een TT300 S koolmaaier van Wolf Garten met een traditionele snijtechniek, een duwboom met softgrip en een maaibreedte van 30 centimeter is ideaal voor tuinen tot wel 150 vierkante meter, en kan eenvoudig opgeborgen worden. Daarbij is het toestel erg licht en kan het eenvoudig gemanoeuvreerd worden.

Voor het besproeien van het gazon is natuurlijk een slangenwagen nodig waarmee je behendig en eenvoudig de hele oppervlakte van de tuin kunt besproeien. De WS 50 Z slangenwagen is verzinkt en gegalvaniseerd waardoor het roestbestendig is en dus langer meegaat. De wagen komt met alle nodige slangaansluitstukken en wordt bedient met een draaihendel.

Daarbij zijn natuurlijk ook andere tuinbenodigdheden zoals harken, distelstekers en snoeischaren van verschillende merken waaronder Kooymans en Gardena, die het onderhouden van de tuin niet enkele eenvoudiger en sneller, maar ook aangenamer maken.

Grasmaaiers van Wolf Garten

Wolf Garten onderscheidt zich vooral van andere merken door het aanbod aan kwalitatieve grasmaaiers. In 1953 introduceerde het merk de eerste machines met roterende messen, en in 1958 werd de eerste hybride maaier op de markt gebracht in Europa. De grasmaaiers werken op verschillende energiebronnen, waaronder benzine en via een accu. Daarbij zijn er ook trimmers, accugrasscharen en nog veel andere accessoires verkrijgbaar die het onderhouden van je gazon zoveel eenvoudiger maken.

Comments are closed.