Backlinks Plaatsen

Huren op de camping in Overijssel

Wie wil kamperen, hoeft lang niet altijd over een eigen caravan te beschikken. Wist je namelijk dat je ook heel gemakkelijk kunt huren op de camping in Overijssel? Camping de Noetselerberg beschikt over diverse accommodaties die jouw vakantie tot een groot succes kunnen maken. Zo kun je onder andere kiezen voor een stacaravan, lodge of chalet. En dus het kamperen in Overijssel eens met een gerust hart uitproberen. Als dat niet als muziek in de oren klinkt?!

Hemelvaart: ideaal moment om erop uit te gaan!

In het voorjaar worden wij Nederlanders een aantal keer getrakteerd op wat extra vrije dagen. Denk bijvoorbeeld aan Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. En waarom maak je daar dit jaar niet eens iets speciaals van? In plaats van familiebezoekjes en slentertochten over de meubelboulevard kun je namelijk ook een paar dagen weg gaan! En het extra fijne daaraan is, dat je daar dan geen of nauwelijks vakantiedagen hoeft te gebruiken. Dubbele winst dus! Een leuke camping tijdens Hemelvaart of Pinksteren is in Overijssel zó gevonden! 

Kamperen in stijl

Kamperen roept toch nogal eens stereotiepe associaties op. Met je wc-rol onder je arm naar het gedeelte toilet lopen bijvoorbeeld. Of voor het slapen gaan alle insecten uit je tent moeten verwijderen. Alhoewel dat stereotiepe beelden zijn die in veel gevallen opgaan, hoeft dat natuurlijk niet altijd zo te zijn. Zie jij kamperen wel zitten maar wil je niet aan luxe inboeten? Dan is glamping in Overijssel dé oplossing voor jou. Genieten van de natuur, maar met de luxe van thuis. 

Glamping, glamoureus kamperen

Glamping is dan ook een letterlijke samentrekking van de woorden glamoureus en kamperen. Wil je dus een glamping accommodatie huren op de camping in Overijssel? Dan ben je bij de Noetselerberg aan het goede adres! Je kunt kiezen uit verschillende accommodaties, zoals bijvoorbeeld een luxe bungalow, een houten trekkershut of een safaritent. Die laatste heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Het is dan ook een bijzondere ervaring; kamperen in een tent met overdekt terras, douche, toilet en verwarming!

Comments are closed.