Backlinks Plaatsen

Ideeën voor een nieuwe tuin

Ben je op zoek naar ideeën voor een nieuwe tuin? Het kan dan een goed idee zijn om tuininspiratie op te doen in andere tuinen in Nederland. Reisorganisaties als Tuinreizen Nederland organiseert tuinreizen door heel Nederland waar je veel inspiratie in kunt opdoen. De reizen die worden gemaakt vormen vaak een combinatie tussen historische en moderne tuinen, zodat je een mooie mix van de verschillende mogelijkheden in de tuin kunt zien. Tuinreizen Nederland beschikt over minstens tien verschillende tuinreizen. Niet alleen de bestemming variëren, ook het tijdstip waarop je reist kan veelbepalend zijn voor de tuinen die je bezoekt. Als je immers in het voorjaar tuinen bezoekt, zal je vooral verschillende bollensoorten zien, terwijl je in het najaar tuinen zult tegenkomen die meer in de herfstsfeer zijn.

Tuinen bezoeken in stijl

Voor tuinen bezoeken geldt vooral dat je dit in stijl wilt doen. Bij de tuinreizen Nederland met Garden Tours kun je ervan op aan dat de reis in alle luxe en comfort zal verlopen. Het vervoer naar de tuinen gaat door middel van een luxe touringcar die beschikt over een toilet en airconditioning. Daarbij verblijf je tijdens de meerdaagse trips in comfortabele vier sterren hotels. De gehele reis wordt begeleid door deskundige Nederlandse reisleiders. Zo kunt u altijd voor vragen bij hen terecht.

Dutch Wave stijl

Romantische of strakke tuinen, er is voor ieder wat wils. Wat een zeer populaire stijl is die in veel hedendaagse tuinen wordt toegepast, is de Dutch Wave stijl. In deze tuinen wordt zeer veel ruimte gemaakt voor vaste planten en siergrassen. De stijl is ook internationaal zeer bekend geworden dankzij Piet Oudolf. Bij de Dutch Wave spelen vooral laatbloeiende vaste planten een rol. Deze vormen een mooie combinatie met de siergrassen. Als je tuinen wilt bezoeken met deze stijl, kun je het beste naar Oost- en Noord-Nederland gaan. Er zijn diverse reizen die naar tuinen in deze stijl gaan, met natuurlijk de tuin van de Oudolf zelf. Laat u ook inspireren door deze fantastische Nederlandse tuin stijl!

Comments are closed.