Backlinks Plaatsen

In een deuk! Kreukbekertjes bij Cook&Co Kookwinkels

UITDEUKEN NIET NODIG

Je espresso smaakt nog lekkerder uit dit gezellige porseleinen kreukbekertje. Het Franse Revol liet zich voor de lijn Froissés (verfrommeld) inspireren door het alom bekende plastic bekertje.

Ook leuk: serveer een amuse of dessert in de kreukbekertjes of gebruik ze om soufflés of cupcakes in te bakken en te presenteren!

De bekertjes zijn oven-, magnetron- en vaatwasmachinebestendig, hebben een inhoud van 8 cl (Ø 6,5 cm, hoogte 6 cm) en zijn verkrijgbaar in 4 uni kleuren en 8 decors.

Uni wit € 6,29

Uni kleur € 7,79

Decor € 11,49

Vanaf begin mei verkrijgbaar via http://www.cookandco.nl/zoekresultaat.aspx?q=kreukbekertje&eComQuery=kreukbekertje&ProductCustomField_ALL=ALL (webshop) en bij de 26 kookwinkels van Cook&Co (Kijk voor adressen en contactgegevens op onze website http://www.cookandco.nl.

Cook&Co zit vol culinaire inspiratie en smakelijke ideeën voor de kookliefhebber en richt zich helemaal op koken, lekker eten én gezellig tafelen. De winkels bieden een uitgebreid assortiment; van kwalitatieve basisartikelen tot eigentijdse hebbedingen, specialistische artikelen, en bijzondere food producten. Van champignonborstel tot cupcake maker, van grillpan tot garneerspuit, van kookboek tot een keukenmachine, van servet tot servies van Blond Amsterdam en van amuselepel tot afvalbak van Wesco. Cook&Co verkoopt alles voor in en om de keuken.

Op 15 oktober 2005 opende de eerste Cook&Co haar deuren in Tilburg. Inmiddels zijn er 26 vestigingen. Onlangs werd een vestiging in Hulst geopend (shop-in-shop in Morres Wonen).

Leave a Comment


+ 8 = vijftien