Backlinks Plaatsen

Inloggen Facebook en andere social media

Met inloggen Facebook en bij andere social media websites moet je zorgen dat je dit veilig doet. Veilig inloggen kan op verschillende manieren en met verschillende apps. Zowat elke grote website heeft tegenwoordig een app. Dit is fijn omdat het er voor zorgt dat je niet constant je wachtwoord hoeft in te voeren. Eenmalig verbinding maken met je account en je kunt een lange tijd van de app gebruik blijven maken zonder opnieuw te moeten inloggen.

Met het inloggen op websites is het moeilijker te bepalen of dit veilig gebeurd of niet. De makkelijkste manier, en ook de veiligste, is om te kijken of de url in je browser overeen komt met die van de website waar je probeert in te loggen. Wil je inloggen op Facebook en zie je niet de domeinnaam van Facebook in de adresbalk zorg dan dat je de pagina sluit. Ook het controleren op een veilige verbinding helpt al veel. Zie je wel of geen (groen) slotje in de adresbalk? Een slotje betekent dat de verbinding beveiligt is en dat je met een gerust hart kan inloggen.

Uiteindelijk zal het toch op jouw eigen verantwoordelijkheid en oplettendheid aankomen om je eigen gegevens te beschermen en veilig te houden. Wees alert op het internet want anderen zijn er op uit om jouw gegevens te ontfutselen en te misbruiken.

Comments are closed.