Backlinks Plaatsen

interim recruiter

anderS Recruitment Diensten is een netwerkorganisatie opgericht door interim recruiter André Vondeling.  Onze recruitmentorganisatie heeft door de jaren heen een groot contacten netwerk opgebouwd.
anderS Recruitment Diensten heeft van af haar start altijd interim opdrachten voor haar opdrachtgevers gedaan. In die zin is dit initiatief niets meer en niets minder dan een voortzetting van de freelance praktijk van André Vondeling. Door de jaren heen hebben wij of individuele trajecten of met zelf ingerichte teams verschillende high profile recruitment projecten getrokken. Daarbij was het uitgangspunt altijd: We hebben weinig tijd, een grote vraag en eigenlijk niet echt een idee hoe we dat op moeten lossen.

De methodiek die we in de praktijk hebben ontwikkeld komt tot uiting in ons uitgangspunt:

Recuitment is een circulair proces.

Primair is de juiste kandidaat op het juiste moment op een vacature matchen. Daar houdt het voor ons niet op. De data die we op die manier verzamelen wordt gebruikt om de volgende vacature sneller en effectiever in te vullen. Als je dat maar vaak genoeg gedaan hebt weet je wat werkt en weet je ook hoe de kandidaten zich informeren en met welke zoekkreten én kan je arbeidsmarktcommunicatie effectiever, de corporate werving site effevtiever gepromote worden, wat weer een effectiever kandidaat-vacature proces oplevert.

Waarbij het model en de methodiek zich in verschillende branches heeft bewezen. Van bank en verzekeringswereld, IT hard en software, productie omgevingen en tot de logistieke/supermarkt branche . We zijn trots n op het feit dat we het altijd effectiever doen en gedaan hebben dan de op dat moment geldende marktgemiddelden.

“http://anders-rd.nl” title=”interim recruiter”>

Comments are closed.