Backlinks Plaatsen

iPhone 5 het meeste over de toonbank

De iPhone 5 is deze kerst het meeste over de toonbank gegaan. In deze periode is de iPhone 5 maar liefst 27 miljoen keer verkocht. Dat is een stuk meer dan zijn concurrent Samsung. Die heeft maar 15 miljoen Samsung Galaxy S3 telefoons verkocht.

Waarom er zoveel telefoons zijn verkocht is niet bekend maar Apple heeft een grote fanbase dus elke telefoon van Apple wordt over het algemeen goed ontvangen. Ondanks de slechte recensies die de iPhone 5 heeft gekregen doet de telefoon het toch goed.

De iPhone 5 is de nieuwste telg uit de iPhone familie. De telefoon heeft een dual-core processor en 1 GB geheugen. Daarnaast heeft de telefoon een opslag van 16 GB, 32 GB of 64 GB. Je kan de telefoon los kopen maar ook met een iPhone 5 abonnement.

De iPhone 5 is niet goedkoop dus heel veel mensen kopen de telefoon in combinatie met een abonnement. Dan betalen ze een vast laag bedrag per maand en krijgen ze er een aantal belminuten, smsjes en internet mb’s bij.

In Nederland doet de iPhone 5 het ook heel goed. En dat is opvallend want er zijn heel veel toestellen op de markt die qua specs een stukje sneller zijn. Maar de iPhone staat bekend om zijn stevigheid en stabiliteit en dat willen veel consumenten. En wil je je iPhone echt goed beschermen. Kies dan een hoesjes uit de duizenden iPhone 5 hoesjes die beschikbaar zijn.

Comments are closed.