Backlinks Plaatsen

Is de HTC 8S kopen een goede keuze

HTC 8S overzicht

De HTC 8S is het kleine broertje van de HTC 8X en een hele compacte en voordelige smartphone. De HTC 8S beschikt over een 4 inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. Verder beschikt de 8S over een 5 megapixel camera en natuurlijk de Snapdragon S4 1.5 Ghz processor, die in vrijwel alle Windows Phone 8 smartphones zit.

HTC 8S kopen

Als je kijkt naar de prijzen van de HTC 8X en de HTC 8S, en vervolgens de specificaties naast elkaar legt, dan is de HTC 8S kopen een hele goede keuze. Natuurlijk is de HTC 8X net wat beter, en beschikt de 8X net over wat meer features. Maar over het algemeen is de HTC 8S ook gewoon een prima smartphone die snelle en vloeiende prestaties biedt.

Beats by Dre

De HTC 8S beschikt net zoals zijn grote broer over het revolutionaire Beats by Dre systeem. Er zit een ingebouwde versterker in de smartphone waardoor de smartphone uitstekende bass kan produceren. Als u een Beats by Dre koptelefoon aansluit op de HTC 8S zult u al helemaal verblufd staan van de geweldige geluidskwaliteit.

Verder is de HTC 8X is allerlei prachtige kleuren verkrijgbaar. Denk aan blauw, geel, rood en natuurlijk ook gewoon zwart, voor ieder wat wils!

Comments are closed.