Backlinks Plaatsen

Je auto verkopen met een expert bij de hand

Als particulier je auto verkopen doe je best met een expert in de buurt. Vooral als je zelf niet echt op de hoogte bent van auto’s is het goed om iemand die wel enige kennis heeft in de buurt te hebben.

 

En op de hoogte zijn over auto’s mag men best wel ruim nemen. Dit gaat zowel over de techniek van auto’s als over de gangbare prijzen. Op technisch vlak op de hoogte zijn van auto’s is vooral aangewezen als de koper probeert je auto af te schilderen als zijnde een probleemvoertuig. Hier moet je niet in geloven, want als het effectief een probleemvoertuig zou zijn, waarom zou men dan geïnteresseerd zijn in je de 2de hands wagen?

Een occasion verkopen of kopen: onderhandelen over de prijs

 

Het is dus goed om iemand bij de hand te hebben die bepaalde technische opmerkingen kan weerleggen. Als men over de prijs begint te onderhandelen, dan zal men doorgaans proberen om je te overtuigen dat jouw gevraagde prijs veel te hoog is. Een mogelijke referentie voor een goede prijs zijn de vele zoekertjessites. Door op die sites een gelijkaardig model als jouw auto te zoeken en te kijken wat men er voor vraagt, weet je al een pak meer. Al moet je die prijzen wel met een behoorlijke korrel zout nemen. Want op zoekertjessites geeft men meestal een hogere prijs aan dan wat men wilt krijgen omdat er steeds wordt afgeboden.

Iemand bij de hand hebben die goed op de hoogte is van auto’s, is natuurlijk niet altijd evident. Niet iedereen heeft binnen zijn kennissenkring zo iemand rondlopen.

Je auto verkopen via een expert

 

Alhoewel… Wie zeker een expert is in het verkopen van auto’s is de wagen verkopen site “ikwilvanmijnautoaf.be”. Deze mensen doen niets anders dan auto’s verkopen van particulieren aan professionele handelaars. Zij zijn prima op de hoogte van de marktprijs van jouw auto en van de positieve en negatieve punten. Bovendien beschikken zij over een lijst van duizenden geïnteresseerde auto opkopers die maar wat veel interesse hebben in het aankopen van auto’s. Het lukt deze mensen dan doorgaans ook om binnen de 24 uren een aanvaardbaar bod te krijgen voor jouw auto. En het mooiste van al is misschien nog wel dat dit alles jou geen rooie duit kost.

 

Comments are closed.