Backlinks Plaatsen

Kerstpakketten voorraden slinken snel

Het kerstpakkettenseizoen is nu volop losgebarsten. Dit jaar duurde het wat langer dan normaal, maar het loopt nu echt storm. Dat mag ook wel, want het duurt nog minder dan een maand voordat het kerstfeest begint. De kerstpakketten moeten vaak al geruime tijd van te voren geleverd worden, dus als er nu nog besteld moet worden kan het zijn dat het niet meer mogelijk is deze op de gewenste datum af te leveren. Veel van de vrachtwagens zijn namelijk al helemaal volgepland. In de weken tussen de Sinterklaas en de Kerstmis gaan tientallen vrachtwagens dagelijks de weg op om de kerstpakketten bij de verschillende bedrijven af te leveren.

Strakke planning

In geen enkele periode worden vrachtwagens zo strak gepland als in de decembermaand. Erg verwonderlijk is dit ook niet, want er wordt in deze maand ook veel meer gekocht dan in andere maanden. De hoeveelheid kerstpakketten die er vervoerd moet worden steekt nog in schril contrast af tegen de hoeveelheid kerstcadeautjes die van de magazijnen naar de winkels vervoerd moeten worden. Het is dus goed voor te stellen dat er een groot te kort aan vrachtwagens optreedt. Daarom is het ook van belang dat de levering van de kerstpakketten ver van tevoren bekend is. Als de vrachtwagens vol zijn, zijn ze namelijk gewoon vol en kan er ook niets meer aangepast worden.

Werknemers verwachten kerstpakket

Werknemers verwachten dit jaar een kerstpakket te krijgen van hun baas. Dit hebben ze ook liever dan een geldbonus. Zeker de helft van de werknemers krijgt liever een goed gevulde doos dan een onpersoonlijk envelopje, of nog erger, een bedrag bijgestort op hun bankrekening. Ze denken dan namelijk al snel dat ze maar een paar tientjes waard zijn, terwijl een kerstpakket veel persoonlijk overkomt en dus ook veel waardevoller is. Waarschijnlijk hadden de werkgevers dit niet verwacht en hebben ze het kopen van kerstpakketten maar uitgesteld. Nu gaan ze op het laatste moment nog kerstpakketten inkopen, waardoor de voorraden nu heel snel achteruit lopen. Mocht u ook nog kerstpakketten willen bestellen, doe dit dan snel, voordat er uitverkocht bij elk kerstpakket staat!

 

Leave a Comment


9 + = zeventien