Backlinks Plaatsen

Kerstpakkettenseizoen begonnen

Het kerstpakkettenseizoen is volop in gang gekomen. Bij verschillende aanbieders heeft u de keuze over meerdere kerstpakketten. Of het nu om grote, goedgevulde kerstpakketten gaat of om een klein wijnpakket, voor ieder is er wel wat wils te verkrijgen. De logistiek achter de kerstpakketten is ook al volop bezig. De eerste pakketten worden ingepakt en rollen al van de lopende banden af.

4 miljoen kerstpakketten

Dit jaar zullen er maar liefst 4 miljoen kerstpakketten uitgedeeld worden.  Het budget per kerstpakket is wel wat lager geworden. Dit is waarschijnlijk te wijten aan de crisis die al enkele jaren in ons land heerst. Toch willen werkgevers niet zonder kerstpakket verschijnen op de jaarlijkse kerstborrels. Om hun personeel tevreden te houden worden er toch kerstpakketten uitgedeeld. Zo blijven de werknemers positief en beginnen ze vol goede moed aan het nieuwe jaar.

Iedereen tevreden houden

Werkgevers hebben elk jaar weer moeite om hun personeel tevreden te houden met het kerstpakket. De een vind namelijk iets anders leuk dan een ander. Voor de meeste mensen doet een goed gevuld pakket het altijd goed, maar er zijn er ook veel die dit juist absoluut niet kunnne waarderen en de voorkeur geven aan een pakket met nuttige zaken, of juist een pakket dat volledig rondom een thema is opgebouwd. Veel bedrijven hebben daarom ook besloten om in deze tijd juist geen kerstpakket te geven, maar een extra kerstbonus.  Dit is dus een extra bedrag op de bankrekening van de medewerker. Maar ook hierbij zijn er altijd wel weer medewerkers die dit niet vinden kunnen omdat ze juist weer een gevuld pakket verwachten.

Leave a Comment


+ twee = 4