Backlinks Plaatsen

Koude tenen met triathlons? Nooit meer!

In een triathlons wedstrijd is het heel onprettig als je na het zwemmen met natte voeten in je fietsschoenen stapt, en je door de wind koude tenen krijgt. Je wilt snel wisselen van onderdeel, dus afdrogen is geen optie. Vooral in het voorjaar en najaar heeft dit zijn effect.

Gelukkig is hier een oplossing voor, namelijk Toe Covers van Protecto. Dit zijn neoprene teenbeschermers die je over je fietsschoenen doet en daarmee de wind en regen stopt tijdens het fietsen. Het voordeel is dat je ze op je fietsschoenen kunt laten zitten en niet hoeft aan te doen tijdens de wedstrijd. Je laat dus geen belangrijke seconden liggen in de wedstrijd!

Protecto is een bedrijf gespecialiseerd in toe covers. De toe covers zijn winddicht, waterdicht, zijn gemaakt van 90% neopreen en 10% nylon. Je kunt ze gebruiken op bijna elke pedaal- en kliksystemen, zolang ze maar achter je schoenplaatje kunnen blijven haken, er zit namelijk een uitsparing hiervoor aan de onderkant. De maat is one-size-fits-all (36-48), worden gratis verzonden en de levertijd ligt tussen de 2-3 werkdagen.

De grootste reden dat je koude tenen krijgt, is omdat de voorkant van de fietsschoen de meeste vind vangt. De toe covers van Protecto doen precies waar het voor staat, ze beschermen je tenen. Optioneel kun je ze in je achterzak doen tijdens fietsritten en aandoen wanneer nodig is.

Bescherm je tenen met toe covers van Protecto!

Comments are closed.